Selectati limba dorita

REMEDII TIBETANE PENTRU SANATATE SI FRUMUSETE

Buchetul armonios al plantelor din Altai, care intră în compoziția fito-ceaiurilor «Darurile Shambalei», oferă un ajutor real în curățarea organismului de toxine, umplându-vă cu viață, energie și fericire!

Prevenirea este mai eficientă decât vindecarea !

Prevenirea se face în primul rând prin detoxifieri periodice, de cel puţin o dată pe an.

DE UNDE PROVIN TOXINELE ?

Ecologia proastă, produsele alimentare de slabă calitate, stresul, lipsa exercițiilor fizice – toate acestea murdăresc organismul nostru, îl intoxică. Oamenii de știință au calculat că fiecare adult consumă anual 3,75 litri de pesticide (cu care sunt pline legumele și fructele moderne) și 5 kg de conservanți artificiali și aditivi alimentari, plus 2 kg de substanțe periculoase pe care le respirăm, prin plămâni. 
Din păcate, este imposibil să evităm aceste atacuri cu toxine, dar să minimizăm consumul de substanțe toxice și să reducem pagubele pe care le provoacă ele este destul de uşor. Pentru a face acest lucru este necesar să efectuăm  curățarea organismului în mod regulat, prin detoxificări  periodice.

Ce sunt toxinele și de ce trebuie să scăpăm de ele?
 
Toxinele sunt proteine bacteriene de origine vegetală sau animală. Abundența lor afectează toate funcțiile sistemelor din organism. Substanțele nocive care ajung la noi din
lumea exterioară ne fac mai susceptibili la infecții, afectează circulația sângelui şi duc la cele mai periculoase boli. Nu trebuie să le tolerăm, trebuie să luptăm cu ele! Dar pentru aceasta organismul nostru are nevoie de ajutor.
 
Cel mai adesea asociem termenul de "detoxificare" cu a pierde în greutate, în timp ce scopul real al detoxificării este de a restabili metabolismul organismului și de a-i oferi energie. Procesul de detoxificare poate fi comparat cu mutarea dintr-o casă în care ați trăit în ultimii 10 de ani. Înainte de a vă muta în casa nouă, cu siguranță ați făcut o curățenie generală și ați verificat toate căile de circulaţie. Așa și organismul nostru, din când în când mai trebuie curățat şi asta e necesar în special pentru organismele locuitorilor din orașele mari sau a celor care locuiesc în apropierea unor zone industriale, unde poluarea e mult mai mare.
 
Trei grupe de substanțe toxice, acționează zilnic asupra noastră:
1. Substanțe chimice periculoase (xenobioticele) din mediul înconjurător - smogul, gazele evacuate, evacuările din materiale plastice, vopsele etc.;
2. Toxine din produsele alimentare - conservanți, pesticide, hormoni, alcool, acizi grași (uleiurile hidrogenate - cum ar fi margarina și maioneza);
3. infecție cu organisme dăunătoare - viruși, protozoare, bacterii, ciuperci, viermi.
 
Poate oare organismul să se curețe singur de toxine?
 
Corpul uman are propriile mecanisme de detoxificare – sistemul digestiv, sistemul respirator, sistemele aparatului urinar și al pielii, dar cu toate acestea: 
 • nu mulţi dintre noi se pot lauda cu o sănătate bună; 
 • sub influența stilului de viață incorect, se pot acumula foarte multe toxine; 
 • sistemele de curățare şi separare (pielea, plămânii, ficatul, rinichii, intestinele), slăbind cu timpul, nu mai fac față fluxului mare de toxine care se acumulează în interiorul celulelor, împiedicând funcționarea lor normală.
Rezultatul este dezechilibrul din organism, ceea ce duce la dezvoltarea unei game mari de boli cronice, imunitate scăzută, și speranța de viață redusă.
De aceea, în prezent, corpurile noastre au nevoie de îngrijire specială prin detoxificare periodică. Acest lucru ar trebui să devină pentru omul modern o normă de îngrijire, la fel cum este spălatul pe față și dinți deoarece, ca urmare a ecologiei afectate, sistemele de purificare naturală a organismului sunt suprasolicitate, organele se înfundă și încetează să mai funcționeze corect.

Simptomele de intoxicaţie sunt:
 
• Sindromul de oboseală cronică.
• Sindromul metabolic (dereglări hormonale și clinice, care sunt factori de risc pentru boli cardiovasculare, diabet, obezitate, nivel scăzut de glucide, lipide).
• Afecțiuni neurologice (stres, depresie, insomnie, nervozitate).
• Intoxicație cu medicamente, produse alimentare și intoxicații alcoolice.
• Tulburări funcționale ale tractului gastro-intestinal (constipație, flatulență, arsuri la stomac, disbacterioză).
• boli de ficat și rinichi.
• Alergie (rinită vasomotorie, urticarie, etc.).

Care sunt mijloacele pentru detoxificarea organismului pe care ni le oferă medicina europeană?
 
· Detoxificarea mecanică - curățarea intestinului prin terapia cu clismă, hidroterapie (lavaje intestinale cu apă).
· Medicație (laxative), diureza forțată, etc.
· Plasmafereză - curățarea sângelui.

Fiecare dintre aceste metode duce la detoxificarea unui anumit sistem și nu la detoxificarea întregului organism.
 
Care sunt mijloacele pentru detoxificarea organismului oferite de medicina orientală?
 
· Efecte asupra organismului din interior – complex de plante.
· Influența asupra organismului din exterior (curățare transdermală).
Acest lucru conduce la normalizarea funcțiilor organelor interne, a mecanismelor de autoreglare,la renașterea armoniei interne.
 
Care sunt mijloacele pentru detoxificarea organismului oferite de către Corporația TianDe?
 
Influența asupra organismului din interior:
· SBA ceai de plante (6 produse),
· SBA "Fructe de Cassia Alexandria" ("boabe de cafea chinezeşti") - în special pentru detoxificarea colonului şi scăderea în greutate.
Influența asupra organismului din exterior:
· plasturi pentru detoxificare Master Herb.
 
Cum influențează detoxificarea prin metoda TIANDE asupra organismului?
 
Numai pozitiv !
Organismul, se curăță, întinerește, organele interne funcționează normal, starea pielii,a părului, a unghiilor se îmbunătățește - apare ”a doua cale respiratorie” și începe o nouă viață. După detoxificare este eliminat sindromul metabolic și este normalizată homeostaza.

Ştiţi cât cântăresc toxinele? De câte kilograme de toxine putem scăpa ?

Diferite substanţe chimice sau agenți fizici provoacă asupra organismelor vii efecte adverse  sub diverse forme, de la schimbări subtile în organism pânâ la moarte. Ele pot avea loc la diferite nivele ale corpului, de exemplu poate fi afectat doar un organ sau doar un țesut. 
Multe substanțe pot deveni, în funcție de doză aministrată sau acumulată în organism, toxice (de exemplu: substanțe absolut necesare organismului, dar care într-o doză prea mare devin toxice, sunt vitaminele şi mineralele sau anumite medicamente, sau chiar banala sare de bucatarie).

Toxine posibile:
Substanța
Origine
Doza
letală*)
bacteriană
0,0000021
bacteriană
0,000007
vegetală
0,0014
bacteriană
0,021
chimică
0,07
pește
0,7
scoică
1,4
element
~20
vegetală
35
sintetică
50
gaz de luptă
53
vegetală
70
vegetală
100
sintetică
217
chimică
250
alcaloid
300
mineral
ca. 700-1.400
medicament
3.000
medicament
7.000
etanol (alcool)
biosintetic
179.900
* in miligrame la un om de 70 kg

Poluarea planetei noastre este intrinsec legată de escaladarea incidenţei bolilor şi deteriorarea sănătăţii noastre.  

Asasinii tăcuti ai secolului 21 sunt metalele grele toxice şi substanţele chimice care se acumulează în corpul nostru de-a lungul vieţii noastre: mercur, plumb, cadmiu, arsenic, insecticide, dioxine, furani, ftalaţi, compuşi organici volatili şi PCB - sunt doar câteva dintre substanţele străine care ne invadează mediul înconjurător şi organismul. Pentru fiecare echivalent de toxine stocate în organism, există o cantitate egală  de microorganisme patogene. Astfel, importanta este  atât tratarea infecţiei cat şi detoxifierea simultana ca parte a unei strategii de sănătate-planificate.

Este aparitia cancerului legată de toxine?

Potrivit Columbia University, Şcoala de Sănătate Publică, în 95 % dintre cazuri, cancerul este cauzat de o dietă  defectuoasă şi de toxicitatea  mediului.
     Şi nu este vorba doar de cancer! Cele mai afectate sisteme de către aceşti compuşi toxici includ: sistemul  imunitar, neurologic, şi endocrin.
     Dintre toate toxinele, mercurul este cel mai distructiv pentru sistemele neurologic, imunitar şi  endocrin.  Acesta este un mutagen mortal ce provoacă daune ADN-ului sau contribuie la cauzele bolilor, inclusiv autism, boli autoimune, boala Alzheimer, cancer, boli de inimă, probleme endocrine şi tulburări neurologice şi de comportament.
         Agenţia pentru substanţe toxice şi Registrul Bolilor (ATSDR) a clasificat mercurul la numărul trei pe lista de metale periculoase.
In ciuda acestei evidenţe,mulţi medici şi stomatologi continuă să ne asigure că mercurul (care este extrem de periculos când intră în contact cu pielea sau mucoasele), brusc poate fi folosit in condiţii de siguranţă atunci când este utilizat în stomatologie, ca parte a amalgamurilor dentare sau când este folosit drept "conservant" în vaccinuri. 
Din 2008 s-a admis că amalgamul de mercur este neurotoxic şi, cu toate acestea, se neagă în continuare toxicitatea thimerosal-ului conţinut în vaccinuri .
Toxinele,cum ar fi mercurul şi plumbul,odată intrate în organism, sunt dificil de îndepărtat. Acumularea lor fiind cumulativa, se ajunge la blocarea căilor de detoxifiere a organismului şi poate duce în cele din urmă la simptome severe sau cronice şi chiar la boli debilitante.  
Alarmant este că nu există niveluri sigure de expunere la oricare dintre aceste toxine.
Cercetările recente arata că antibioticele utilizate pentru tratarea infecţiilor nu sunt eficiente în prezenţa metalelor grele, cum ar fi: mercurul, plumbul şi aluminiul. Aceste metale grele toxice au coexistat cu infecţii cauzate de Chlamydia trachomatis, Herpes simplex, hepatită, precum şi cu citomegalovirus şi alte microorganisme, inclusiv virusuri asociate cu cancerul. Deşi există dovezi copleşitoare în literatura ştiinţifică care atestă că metalele grele determină dezvoltarea bolilor cronice, totuşi, studiul acestora şi relaţia lor cu bolile cronice este încă în mare măsură trecută cu vederea,de unde şi lipsa de interes pentru eliminarea acestora. 
De unde mai pot proveni aceste toxine? De la gazele de eşapament din atmosferă, de la cutiile de conserve din metal, de la buteliile de plastic pentru băuturi sau chiar alimente, pet-uri, pesticidele şi ierbicidele cu care sunt tratate culturile agricole şi păşunile şi chiar hormonii folosiţi la creşterea intensivă a păsărilor de baterie şi a animalelor din crescătorii.

Cancerul 
Potrivit statisticilor Ministerul Sanatatii, aproximativ 46.486 de oameni au căzut victime cancerului  în ultimii ani. Rata de mortalitate prin cancer la sân şi de col uterin este în România de 128 decese la 100.000 de locuitori - cea mai mare din Europa. 

   Bolile cardio-vasculare

Din cele 253.000 de decese inregistrate la Centrul de Statistica din Ministerul Sănătăţii în anul 2008,  aproximativ 153.150 de români au murit din cauza bolilor de inimă.    


Bolile de rinichi
Societatea Română de Nefrologie ne informează că boala cronică de rinichi 
afectează aproximativ 15% din populaţie, iar procentul este în creştere. 

       

Bolile aparatului respirator


Sute de milioane de oameni în intreaga lume sufera zilnic de boli respiratorii cronice. 
Cele mai recente evaluari ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii (2008) arata ca 
aproximativ 300 milioane de oameni au astm, 210 milioane au BPOC, 
iar alte milioane de oameni au rinite alergice si alte boli cronice respiratorii nediagnosticate.

                   

Afecţiunile aparatului digestiv

Bolile gastrointestinale, hepatice, ale colecistului sau ale pancreasului sunt cauza principală pentru decesul a aproximativ 15.400 de romani anual.

               

 Bolile bătrâneţii

Principalele boli supranumite "ale bătrâneţii" sunt: glaucomul, poliartrita şi boala Parkinson. Glaucomul reprezintă cam 7,80 % din cele 31 de boli cronice. Urmeaza Parkinson (6,87%) si poliartita reumatoida (6,71%).
  
Ficatul - e un adversar puternic al tuturor exceselor din organism şi care nu va tolera substanţele nocive şi periculoase. Grăsimea care provine din alimente este percepută de ficat ca o otravă. De aceea, una din funcțiile principale ale ficatului este detoxifierea - abilitatea de a "dezarma" substanțele nocive care intră din exterior prin alimente, aer, medicamente, sau produse de organismul în sine.

Cum curăţă ficatul organismul de substanţe nocive? 

Acest proces este atent proiectat de natură. Sângele curge din stomac în intestine, neapărat trecând prin ficat. Ficatul  este plin cu o mulţime de vase de sânge şi cavităţi în jurul cărora se află un strat continuu de celule hepatice ale ficatului - hepatocite. Această structură facilitează schimbul de substanţe între sânge şi celulele hepatice.
Fiecare celulă a ficatului este un laborator chimic unic, adaptat pentru sinteza, conversia, stocarea și depozitarea materialelor.
Toxinele, ajungând în  ficat prin intermediul sângelui, ele pătrund în interiorul celulelor ficatului  unde sunt miliarde de enzime speciale pentru a converti substanţele dăunatoare în unele inofensive, mici și solubile în apă. Substanțele transformate astfel, la rândul lor, pot fi ușor eliminate din organism prin rinichi sau intestine.
Timp de 1 minut, o celulă a ficatului detoxifică 20 milioane de substanțe chimice periculoase. Dar acest lucru se întâmplă doar atunci când ficatul face față fluxului de substanțe nocive. 
Ce se întâmplă dacă substanțele nocive intră în corpul nostru cu aer, apă, hrană, medicamente, atât de mult încât ficatul, pur şi simplu, nu poate face față?
Substanțele dăunătoare  care  nu au putut fi transformate de ficat, nu sunt transmise direct în sânge, siguranța corpului fiind sarcina principală a acestui organ! Toxinele sunt acoperite de un înveliş de grăsimi ... "încapsulate" în celulele ficatului însuși. "Capsulele", odată ce sunt  depozitate în ficat, cu timpul îi măresc dimensiunea. Diferența constă doar în gradul de manifestare a acestui proces. Diagnoza "Ficat gras" în cazul cuiva, poate fi depistată cu  ultrasunete, dar se poate ca la unii să nu fie depistată. De aceea,  acest proces periculos curge inexorabil.

De-alungul timpului, învelişul de grăsime devine atât de mare încât va duce la ruperea  membranelor celulelor ficatului. Celula izbucnește și se înlocuiește cu ţesut cicatriceal. Deci, începe ciroza. Și nu este necesar să fii un bețiv cronic pentru asta!
Pot funcţiona eficient acele celule hepatice care sunt umplute cu grăsime şi practic sunt excluse de la viața de zi cu zi? Bineînțeles că nu! Ca urmare, substanțele  periculoase şi nemetabolizate  ajung în sânge şi se răspândesc  de-a lungul corpului, otrăvesc viața altor organe și țesuturi şi duc la dezvoltarea diferitelor boli.

Cum poate organismul uman să minimizeze daunele care pot fi provocate de toxine?

Probabil aţi auzit că celulele de grăsime sunt adunători ideali ai “gunoiului” din corpul uman. Acest lucru este adevărat. Se pare că natura a creat ţesut adipos nu doar ca să stocați în el grăsimi sau ca sursă de energie în caz de foame şi nici pentru a vă proteja împotriva loviturilor. El are o altă funcţie importanţă: "să cureţe de gunoi" sângele nostru.

Cele mai multe dintre toxinele acumulate în organism sunt  dizolvate, apoi  filtrate de către rinichi. Astfel celulele de grăsime  sunt pentru rinichi un “depozit"  bun întrucât celulele adipoase, spre deosebire de celulele hepatice, pot creşte aproape la infinit.
Dar celula grasă vrea să trăiască  şi ea ca şi celelalte celule din organism. Nici ea nu are nevoie de substanțe periculoase.
Pentru a  proteja stratul adipos de substanţe  periculoase, organismul blochează toxinele, înconjurându-le cu grăsime şi formând o capsulă. Fluxul de sânge din acest loc este blocat, iar permeabilitatea este, de asemenea, blocată de porţiuni de țesut conjunctiv. Asta duce la  formarea surplusului de grăsime şi celulită.

Natura a creat acest sistem de blocaj al substanţelor negative pentru situaţia în care acestea vor pătrunde în organism. Cu toate acestea, trăind într-o lume modernă, toxinele pătrund în permanenţă în organism.
 Deci celulele noastre de grăsime sunt atacate într-o constantă "injecție" de substanțe dăunătoare din sânge. Şi consecințele sunt acumularea de grăsime excesivă în organism şi apariţia celulitei. Între timp, acumularea de grăsime corporală în exces, care este depusă în diferite părți ale corpului, devine o problemă şi nu doar una de estetică. Stratul de grăsime apare nu numai sub piele, dar şi pe  mai multe organe interne. El începe să acopere inima, vasele de sânge, plămânii, ficatul ... Drept rezultat, la persoanele cu exces de greutate care au probleme cu metabolismului glucidic, toate organele interne sunt supraîncărcate și ca urmare există o predispoziție la diabet, hipertensiune arterială, artrită şi alte boli, inclusiv ficat gras.

Aproape toate preparatele pentru pierdere în greutate, dieta, masajul, sportul, sunt pentru  “a arde grăsimile” şi sunt concepute pentru a scăpa de celulele adipoase deja formate.
Ca urmare, experiența tristă a  tuturor tipurilor de diete  este că ţesutul adipos se  restabileşte   foarte repede şi ficatul funcţionează ca şi înainte de dietă.  Se spune că oamenii cu surplus de greutate au un ficat “leneş”, iar cei cu deficit de greutate au un ficat “cuptor” ce arde toate surplusurile.

Doriţi ca ficatul să lucreze normal şi să facă faţă  funcțiilor importante din organism? Detoxificaţi-vă! Conform legilor naturii, în perioada cronobiologică 10 februarie - 24 aprilie este timpul cel mai potrivit pentru a consolida și susține ficatul, pentru a-l  ajuta să  scape de toxinele acumulate în celule. Special în acest scop,  compania Tiande a dezvoltat un program de “întinerire", pe care vă sugerăm să-l studiaţi.

Obiectivul principal al programului: îmbunătățirea fluxului vezicii biliare și eliminarea stagnării bilei în conductele hepatice și biliare, "purificarea"  celulelor hepatice și înmulţirea lor, recuperarea acestora şi totodată îmbunătățirea funcțiilor secretoare ale stomacului şi pancreasului, corectarea digestiei, metabolismului, combaterea radicalilor liberi.
Vă propunem să încercaţi măcar o cură minimală, pentru început.


KITUL PENTRU DETOXIFICAREA ORGANISMULUI

KITUL MINIMAL CONŢINE:
 • 7-1o PLASTURI MASTERHERB PENTRU EXTRAGEREA TOXINELOR DIN CORP
 • FITO-CEAI COMPLEX TIBETAN

PREZENTARE:


PLASTURII MASTERHERB - (cod 41314)

Plasturele pentru detoxificare "Master Herb" curăţă organismul de toxine!

DESCRIERE:
Plasturele îndepărtează eficient toxinele din organism, îmbunătățește circulația sanguină, îndepărtează oboseala, normalizează somnul şi ridică tonusul general al organismului.
Conform medicinei tradiționale chineze, pe picior sunt localizate mai mult de 60 de puncte active și multe zone reflexe care sunt asociate cu  organele interne. Acest plasture accesează canalele importante din corpul uman unde se acumulează toxine. Acumularea indelungată a toxinelor dereglează circulația sângelui și poate cauza, în timp, diferite boli.
Folosirea regulată a plasturelui detoxifiant Master Herb stimulează circulaţia sângelui şi a limfei în organism. Prin intermediul zonelor reflexogene de pe picioare, plasturele scoate treptat cele mai vechi toxine din corp. 
Plasurele Master Herb asigură curăţarea organismului în 7, până la 90 de zile, în funcţie de gradul de zgurificare a organismului (optim ar fi să folosim câte un plasture pentru fiecare an de viaţă).

COMPOZIŢIE:
Plasturii au în compoziţie componente naturale 100%, care au o capacitate de absorbţie foarte mare şi un efect antioxidant ridicat.
Componente active:
 • extract de bambus
 • praf de seminţe de angelică
 • praf de rădăcină de angelică
 • ulei de migdale
 •  fibre vegetale
 • dextrină.
Plasturii se folosesc numai extern, prin aplicarea pe scobitura picioarelor, seara la culcare, dându-le timp să acţioneze minim 8 ore. Pentru a intensifica procesul extragerii toxinelor, putem pune peste plasturi şosete (fără elastic care să strângă piciorul).

Efecte dovedite:
 • scot toxinele din corp
 • înlătură oboseala generală
 • îmbunătăţesc circulaţia sanguină
 •  cresc calitatea somnului
 • ridică tonusul general al organismului
 • îmbunătăţesc starea pielii şi a tuturor organelor din corp.
 • folosite şi pe zonele cu probleme, dureroase (deci nu numai pe scobitura piciorului), înlătură durerile articulare şi musculare.
Contraindicaţii: 
Intoleranţă la ingrediente. Nu se folosesc la copiii mici - a nu se lăsa la îndemâna lor.
În cazul curelor prelungite (după regula un plasture pentru fiecare an de viaţă), trebuiesc administrate (ulterior sau simultan) minerale de umplere şi multivitamine.

Mod de întrebuinţare:
Dacă după aplicare, plasturele are culoarea ceaiului şi este umed, atunci a fost folosit în totalitate.
Culoarea plasturelui şi nivelul de umiditate depind de starea şi caracteristicile omului.
Nu se recomandă a se folosi în niciun caz pentru sugari şi copii mici. 

O pungă conţine 2 plicuri cu ingrediente active ambalate în celofan şi 2 hârtii adezive cu protecţie. Se scot plicurile cu componente active, se stabileşte care este partea cu hârtie poroasă, care va trebui să fie pusă în contact cu talpa, şi care este partea cu hârtie compactă, mai lucioasă, care va fi lipită pe hârtia adezivă. Se scoate uşor protecţia de pe hârtia adezivă şi se lipeşte la mijloc plicul cu ingrediente, având grijă ca lipitura să se facă pe partea cu hârtie compactă şi lucioasă, apoi se fixează în scobitura piciorului şi se lipesc marginile de piele astfel încît să nu se desfacă pe parcursul nopţii. Procedăm astfel cu fiecare talpă. Este bine dacă trageţi şi şoseste peste, dar nu e obligatoriu.
Dimineaţa se vor scoate plasturii şi se vor spăla bine picioarele.
Cura minimă este de 7-10 plasturi pe lună şi se poate repeta până când plasturii scoşi nu mai au toxine în ei, deci culoarea lor la scoatere va fi foarte ştearsă sau vor rămâne chiar curaţi.


După această curăţare completă, putem face ulterior o cură de 7 - 12 plasturi, o dată sau de două ori pe an, pentru a preveni rezgurificarea organismului.


FITOCEAI COMPLEX TIBETAN - (cod 113913)

Acest complex de plante este destinat îmbunătăţirii performanţei tuturor sistemelor vitale ale organismului: digestiv, biliar şi urinar. În combinaţia acestui ceai este concentrată întreaga filozofie Yin-Yang. Pe vremuri, această licoare magică era destinată călugărilor tibetani care nu reuşeau să se conecteze cu natura. După consumarea acestei licori de plante, aceştia erau plini de energie şi de forţă pentru muncă, rugăciune şi meditaţie.
Acest elixir, din plante rare tibetane, are următoarele efecte:
 • curăţă organismul de toxine
 • întăreşte sistemul imunitar
 • elimină excesul de sare şi excesul de colesterol
 • previne formarea de pietre la rinichi şi la vezica biliară şi elimină pietrele deja formate
 • previne creşterea hipertensiunii arteriale şi a altor boli cardiovasculare
 • normalizează activitatea pancreasului
 • îmbunătăţeşte metabolismul
 • are un efect general tonic.
Doza recomandată: este de 2 ceaiuri pe zi (2 pliculeţe de ceai pe zi). Este indicată o cură de 3-4 săptămâni.
Doza zilnică recomandată conţine 54 mg de flavonoide şi 90 mg taninuri.

Mod de preparare:
Se infuzează 1 plic de 1.5 g plante în 200 ml apă fierbinte timp de 10-15 minute. Adulţii pot consuma la masă 1-2 pahare de ceai în cursul unei zile, timp de 3-4 săptămâni. 

Contraindicaţii: 
Intoleranţă individuală la componentele produsului, sarcină, alăptare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 


Fito-ceaiurile TianDe - sănătate şi plăcere într-un pahar!

Alte ceaiuri din colecţia TIANDE:

Fito-ceai pentru curățare cu Iarbă Mare (Inula helenium) (Cod: 113910)
Normalizează tractul gastro-intestinal, scoate în mod eficient toxinele din organism. Ceaiul nu numai că va goli la timp intestinul, dar, de asemenea, va asigura o activitate coordonată a tuturor organelor digestive.
Mod de administrare: 1 pachețel (1,5 g), se toarnă într-o ceașcă cu apă clocotită (200 ml). Se infuzează timp de 10-15 minute, se scurge (Obs. strângeți-l, ca să iasă esenţa plantelor). 

Doza: adulți -1 ceașca de 3 ori pe zi, în timpul meselor. Durata curei - 2 săptămâni.
Contraindicații: intoleranța personală la componente , sarcină, alăptarea, tendință de diaree.


Fito-ceai pentru stomac cu Nalbă Mare (Cod: 113906)
Substanțele biologic active conținute în fito-ceai învăluie mucoasa stomacului și a intestinelor, eliminând balonarea și arsurile din stomac, normalizează digestia și tractul
gastrointestinal.
Mod de administrare: 1 pachețel (1,5 g), se toarnă într-o ceașcă cu apă clocotită (200 ml). Se infuzează timp de 10-15 minute, se scurge (strângeți-l!). Adulți-1 ceașca de 2 ori pe zi, în timpul meselor. 

Durata curei: 3-4 săptămâni.
Contraindicații: Hipersensibilitate la componente, sarcină, alăptare.


Fito-ceai pentru ficat cu Ciulini (Cod: 113911)
Are acțiune coleretică și hepatoprotectoare, stimulează tractul digestiv si reglează metabolismul organismului. Se utilizează pentru a trata boli ale ficatului şi tractului biliar.
Mod de administrare: 1 pachețel de (1,5 g), sau 1 linguriță de amestec sau de granule (1,5 g) se toarnă într-o ceașcă cu apă clocotită (200 ml). Se infuzează timp de 10-15 minute, se scurge (strângeți plicul !). 

Adulți: -1 ceașca de 2 ori pe zi, în timpul meselor. 
Durata curei: 3-4 săptămâni.
Contraindicații: intoleranța personală a componentelor, sarcina, alăptarea. Nu combinați cu consumul de medicamente.


Fito-ceai pentru vasele de sânge cu Trifoi (cod: 113905)
Întărește pereții vaselor capilare, normalizează circulația venoasă și fluxul de sânge arterial, scade colesterolul din sânge. Recomandat pentru persoanele cu boli cardiovasculare. 

Mod de administrare: 1 pachețel (1,5 g), se toarnă într-o ceașcă cu apă clocotită (200 ml). Se infuzează timp de 10-15 minute, se scurge (strângeți-l ca să iasă esenţa din plante !). Adulți: 1 ceașcă de 3 ori pe zi, în timpul meselor. 
Durata curei: 3-4 săptămâni.
Contraindicații: intoleranța personală a componentelor, sarcina, alăptarea.


Fito-ceai pentru rinichi (Cod: 113912)
Plantele incluse în produs accelerează procesul de auto-curățare a organismului, ajută la eliminarea lichidelor în exces și a toxinelor, calmează umflarea, reglează activitatea
rinichilor și a vezicii urinare, normalizarea echilibrul de apă, îndepărtează excesul de greutate.
Mod de administrare: 1 pachețel (1,5 g), se toarnă într-o ceașcă cu apă clocotită (200 ml). Se infuzează timp de 10-15 minute, se scurge (strângeți-l). 

Adulți: 1 ceașca de 2 ori pe zi, în timpul meselor. 
Durata curei: 3-4 săptămâni.
Contraindicații: Hipersensibilitate la componente, sarcină, alăptarea. Plantele medicinale utilizate la fabricarea fito-ceaiurilor Corporaţiei TianDe, sunt adunate de la poalele Muntelui Belukha din Valea Uimon (Altai). Acolo, şamanii altaici recoltau plante rare, sălbatice.
Valea Uimon – este un loc binecuvântat din inima munților Altai, unde trăieşte o civilizaţie pură, neatinsă. Belukha - este unul dintre cele mai puternice locuri energetice de pe planetă. Legendele spun  că una din intrările în legendarul Shambala este acolo, în Belukha.

* Shambala - un loc sacru, unde locuiesc fiinţe strălucitoare, fiinţe de lumină, învăţătorii omenirii. Este un loc râvnit pentru căutătorii de adevăr, fericire şi răspunsuri la întrebările despre sensul vieţii.
Energia unică din inima Altai oferă o activitate crescută plantelor şi o eficienţă sporită ceaiurilor!
Studiile clinice au fost făcute la catedra de Farmacognozie şi Botanică a Universităţii de Medicină de Stat din Altai, sub conducerea candidatului la Ştiințe Medicale E. M. Sanarova şi candidatul la Ştiințe Medicale I. N. Șerbacova, care au făcut cercetare clinică  asupra fitoceaiurilor TIANDE.
Rezultatele cercetărilor au avut concluzii pozitive.

E uşor să fii sănătos!

Pe lângă ceaiuri şi plasturi, Tiande produce şi comercializează produse cosmetice cu ingrediente naturale ce au în acelaşi timp şi efect terapeutic, pe lângă cel de înfrumuseţare, suplimente nutritive, şi diferite accesorii.

Pentru informatii suplimentare ne puteti scrie prin intermediul formularului de contact de pe blog.

S E R E NNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu