Selectati limba dorita

CUM NE PURIFICĂM LOCUINŢA ŞI SPAŢIUL DE LUCRU
Un tip de poluare a locuinţei noastre, ignorată de aproape toată lumea, este poluarea electromagnetică. Ea este foarte dăunătoare energiei locuinţei şi propriei tale energii.
Această poluare se datorează câmpurilor electromagnetice (CEM) artificial create de dispozitivele electrice. Acestea variază de la liniile de curent electric şi cablurile aeriene, până la echipamentele casnice şi de birou obişnuite, cum ar fi televizoarele, computerele, telefoanele mobile, cuptoarele cu microunde, radiourile şi altele care mai sunt. Sunteţi tot timpul asaltaţi de CEM. Toate aceste dispozitive provoacă un stres imens câmpurilor noastre energetice. 
Cercetările arată că organismul uman este o entitate electromagnetică ce iradiază vibraţii la o frecvenţă de până la 300 MHz. 
Suntem mereu înconjuraţi de aparate care iradiază într-un spectru foarte larg de frecvenţe. Acest lucru produce un stres electromagnetic foarte puternic, care ne influenţează energia şi sănătatea într-un mod total negativ.
Aceste aparate au devenit o mare parte a vieţii noastre de zi cu zi şi nu putem trăi fără ele, ba chiar nici nu ne-am putea dori aşa ceva. Prin urmare trebuie să depistăm metode de minimizare a efectelor lor nocive.
În primul rând, îţi recomand să scoţi din priză aparatele pe care nu le foloseşti şi să nu le mai laşi în stand-by. În special echipamentele utilizate pentru a încălzi sau răci aerul sau apa, care generează câmpuri electromagnetice foarte puternice în jurul lor.


CUM SĂ VERIFICI CÂMPURILE ELECTROMAGNETICE DIN JURUL TĂU

Dacă ai un radio portabil îl poţi folosi în acest scop astfel: 
 • Reglezi radioul pe banda de frecvenţă AM, dar nu pe un post de radio; vei auzi un uşor sunet static.
 • Dai volumul mai tare.
 • Apropie-te de un aparat electric, cum ar fi un robot, un televizor, o priză, un monitor, etc.
 • Dacă auzi un zumzet crescut, înseamnă că tocmai ai depistat un CEM.
Dacă vrei să fii mai sigur, cumpără-ţi un aparat care măsoară mai exact undele electromagnetice din spaţiul înconjurător, acasă sau la birou, cu alte cuvinte, un detector de smog electromagnetic. Cu ajutorul acestui detector o să vezi că radiaţiile unui telefon fără fir sunt mult mai puternice decât cele ale unui celular.

CUM SĂ REDUCI LA MINIM EXPUNEREA LA CEM

În primul rând, locul unde dormi trebuie să fie cât mai puţin afectat de CEM. Somnul este perioada când celulele noastre se repară, iar căldura şi radiaţiile pot să vă afecteze enorm.

Reguli obligatorii:
 • Nu dormi niciodată lângă un aparat de aer condiţionat, lângă frigider sau aproape de un sistem electric de încălzire a apei (chiar dacă sunt de partea cealaltă a peretelui).
 • Dacă foloseşti o pătură electrică sau ceva asemănător, scoate-o din priză înainte să mergi la culcare.
 • Mută patul departe de radiatoare sau calorifere. Metalul tinde să concentreze efectele câmpului electromagnetic.
 • Evită ceasurile, radiourile cu ceas şi alte aparate electrice lângă pat. Evită să pui aproape de cap, pe noptieră de exemplu, astfel de aparate care emit CEM. Capul este foarte sensibil la stresul electromagnetic, deoarece are cei mai specializaţi receptori pentru CEM din organism: retina şi glanda pineală. Foloseşte un ceas cu arc sau radio pe baterii.
 • Dormitorul este pentru dormit, aşa că rezistă tentaţiei de a-ţi pune un televizor sau calculator în camera unde dormi. Dacă nu vrei să renunţi la ele, atunci nu uita să le scoţi din priză înainte să te culci.
 • Nu te aşeza să dormi între două aparate care emit radiaţii electromagnetice aşezate în linie, pentru că rişti să te prăjeşti efectiv electromagnetic (de exemplu televizorul în faţa patului şi computerul pe aceeaşi direcţie dar pe peretele opus).
Fii atent să te protejezi şi la locul de muncă, nu numai acasă. În măsura în care poţi, încearcă să stai la distanţă de faxuri, copiatoare, telefoane fără fir, etc. Dacă lucrezi la computer mai multe ore, foloseşte un ecran de protecţie şi pune-ţi un sticker antiradiaţii care se lipeşte ca orice autocolant, pe carcasa monitorului sau a unităţii centrale, sau chiar pe ambele.
STICKER ANTIRADIAŢII

Eu, de exemplu, mi-am pus stickere pe toate aparatele de acasă.

Poţi cumpăra un cuarţ transparent, din magazinele de specialitate, care se poate dovedi destul de eficient în protejarea energiei tale faţă de emisiile nocive. O dată pe săptămână, scufundă cristalul în apă sărată timp de 24 de ore şi apoi clăteşte-l sub jetul de apă de la robinet.
Despre puterea cuarţului alb puteţi citi aici:
Cuarţul alb 
  
Anumite plante ne pot fi de ajutor pentru protejarea noastră împotriva radiaţiilor electromagnetice. Ele s-au dovedit a fi destul de eficiente. De exemplu, o mare putere de absorbţie a CEM o au cactuşii.Mai puteţi încerca şi alte plante, cum ar fi:
 • voalul miresei


 • limba-soacrei • iedera-dracului

 • filodendronul.

Sper că se subînţelege că nu vei dormi niciodată cu telefonul mobil la cap sau mai aproape de 50 de cm de el. De preferat ar fi să foloseşti întodeauna căşti când vorbeşti.
Presupun că ai o casă frumoasă şi curată. Ţi-aş recomanda să o păstrezi întodeauna curată, făcând curăţenie în mod regulat şi debarasându-te de lucrurile vechi pe care nu ai mai pus mâna deloc în ultimii 10 ani, de exemplu. Pe lângă asta, va trebui să faci din când în când purificarea casei tale, mai ales dacă ai avut un şoc, un conflict, o boală sau orice altă tulburare emoţională. 
Iată cum poţi face asta !PURIFICAREA ENERGETICĂ A CASEI

De preferat e să faci asta în perioada dintre luna plină şi luna nouă. Acest lucru nu se face în grabă, aşa că alocă-ţi timpul necesar. De asemenea, trebuie să alegi o perioadă în care te simţi bine. Închide telefoanele ca să nu fii deranjat. Dacă ai copii, evită ca ei să fie acasă când faci asta, pentru că ei sunt foarte sensibili la schimbările energetice. Asigură-te că toate alimentele şi băuturile sunt închise la loc sigur şi chiar în containere sigilate. Purificarea spaţiului pune în mişcare energia stagnantă şi nu doreşti ca alimentele sau băuturile să absoarbă toată negativitatea. Opreşte ventilatoarele sau sistemul de aer condiţionat deoarece acestea perturbă energia şi e mai greu să lucrezi când ele sunt pornite.
Dacă ai animale, e bine să fii atent unde le place să se aşeze sau să doarmă înainte de acest proces de purificare. De exemplu, în Rusia, pisica e lăsată să intre prima într-o casă nouă şi asta pentru că felinele au capacitatea unică de a simţi energia negativă şi de a se hrăni cu ea. Ruşii urmăresc cu atenţie unde se aşează pisica şi nu vor amplasa niciodată patul, canapeaua, scaunele sau fotoliile în acele locuri.
Dilemă !!!

Câinii, în schimb, sunt atraşi de zonele cu aglomerări de energie pozitivă. Prin urmare, locul preferat al câinelui ar putea fi unul bun pentru amplasarea patului, fotoliului, scaunului sau biroului preferat, acolo unde îţi petreci mult timp.
Verifică locurile preferate de pisică şi acordă-le o atenţie specială. Apoi pregăteşte-te tu însuţi pentru purificarea spaţiului, făcând un duş energetic.

CUM FACI DUŞUL ENERGETIC ŞI TE PREGĂTEŞTI PENTRU PURIFICAREA LOCUINŢEI

Prepari o soluţie cu sare. La o mână de sare de mare, pui puţin ulei de migdale dulci, suficient pentru a face o pastă groasă. Adaugi două-trei picături de ulei esenţial de lemn de santal, salvie sau ienupăr. Evită uleiul de salvie dacă eşti însărcinată. 
Stând în cabina de duş, te ungi cu amestecul pe toată suprafaţa corpului, evitând capul şi faţa.
Fă duş la ce temperatură preferi. În timp ce te speli, cere-i cu sinceritate şi încredere apei să spele toată negativitatea pe care ai acumulat-o până atunci. Este important ca în timp ce te clăteşti cu apă, apa să curgă pe tine din vârful capului.

Sarea ajută la preluarea şi neutralizarea oricărei energii negative pe care s-ar putea să o ai în aura ta !
După duş, ar trebui să te simţi mult mai uşor şi mai deschis spre a te conecta la energia locuinţei. 
Îmbracă-te apoi cu haine lejere şi curate, scoate-ţi toate bijuteriile şi ceasul. Ideal ar fi să fii în picioarele goale.
Porneşte de la intrarea în locuinţă, chiar din faţa uşii de la intrare sau din faţa casei. Lucrează întotdeauna de jos în sus. Aminteşte-ţi să laşi cel puţin o fereastră deschisă ca să aibă pe unde ieşi energia negativă.
Alege o metodă de purificare din cele care urmează, care crezi tu că ţi se potriveşte. Sau încearcă-le pe toate şi vezi care-ţi place mai mult.
PURIFICAREA PRIN INTERMEDIUL LUMÂNĂRILOR
 

Câmpul energetic uman are o natură magnetică. Energia focului poate să intre foarte uşor în contact cu propriul câmp electromagnetic şi să-l purifice. Este imposibil ca vreo entitate energetică să supravieţuiască focului.
În biserici ar trebui să existe permanent lumânări aprinse în faţa icoanelor, pentru a arde energiile negative pe care oamenii le aduc cu ei. De obicei oamenii aduc cu ei toate tragediile şi nenorocirile pe care le au şi se gândesc insistent la ele mai ales în biserică. Aprinderea lumânărilor uşurează starea de spirit, deoarece acestea absorb energia negativă. 
Există credinţa că energia focului de lumânare poate ajuta orice spirit blocat pe pământ să dobândească suficientă energie pentru a se întoarce la lumină.
Pentru purificare, e bine să foloseşti numai lumânări din ceară de albine. După ce ai terminat procesul, aruncă-le. Ai grijă să le pui în locuri unde nu există niciun risc.
1. Una din metode ar fi să aprinzi lumânări în fiecare cameră. Încearcă să te asiguri că vezi ultima lumânare când o aprinzi pe următoarea, încercând să creezi un şir neîntrerupt de lumină.
2. O altă metodă ar fi să te plimbi prin cameră ţinând în mâna dreaptă o lumânare aprinsă, iar cu umărul stâng uşor scos în faţă să te plimbi de-a lungul pereţilor camerei, în sensul acelor de ceasornic.
Începe întotdeauna purificarea de la uşă şi la sfârşit întoarce-te în locul de unde ai plecat.
3. O a treia metodă ar fi să creezi un culoar între două oglinzi aşezate faţă în faţă, toate formele de energie negativă fiind atrase în interiorul acelui culoar. Oglinzile trebuiesc  aşezate la 60 cm distanţă una faţă de cealaltă. Între cele două oglinzi, pune o lumânare aprinsă astfel încât ea să fie reflectată de ambele oglinzi în acelaşi timp. Lasă totul aşa timp de o oră. Asigură-te că lumânarea e fixată bine şi e suficient de mare ca să ardă o oră întreagă. La sfârşit, spală temeinic ambele oglinzi cu apă curată. Această metodă alungă energia negativă dintr-o singură cameră. Va trebui să o repeţi pentru fiecare cameră ce are nevoie de purificare.

PURIFICAREA CU AJUTORUL CLOPOTELOR

Nu întâmplător, în trecut, oamenii trăgeau clopotele atunci când exista o epidemie de masă, pe de o parte pentru a avertiza oamenii că există un pericol, iar pe de altă parte ca procedură ezoterică în încercarea de a dispersa energia bolii. Cei din localităţile învecinate auzind asta, trăgeau şi ei clopotele chiar înainte să fi fost loviţi de boală. În mod uimitor, în unele cazuri, epidemia chiar îi ocolea.
În Moscova, în secolul al XVII-lea, existau nu mai puţin de 6500 de turnuri cu clopote. Unul din cele mai faimoase clopote este "Clopotul ţarului" din Kremlin, ce cântăreşte 200 de tone. De ce era nevoie de un clopot atât de mare? Pentru că ţara este foarte întinsă şi un astfel de clopot se auzea până foarte departe.
 Clopotul ţarului
Compozitorii ruşi precum Mussorgski, Rimski-Korsakov, Rahmaninov şi Scriabin au introdus fuziunea mistică a dangătelor de clopot în creaţiile lor muzicale.
Cum pot clopotele să purifice mediul? Simplu: pentru că sunetul este vibraţie energetică. Cât timp se trag clopotele, energia mediului se schimbă în totalitate. Sunetul purifică toate moleculele din spaţiul înconjurător, acţionând ca un detoxifiant. Vibraţiile puternice ale clopotului vor face ca vibraţiile mai slabe din mediu să se sincronizeze cu ele.
Cu ajutorul sunetului, puteţi purifica energia din orice clădire, fie că e vroba de casa ta, fie de locul de muncă.
Atenţie însă: intenţia pe care o ai în timp ce produci sunetul este foarte importantă. Combinaţia dintre intenţie şi sunet va produce un rezultat individual. Nu există un tipar funcţional pentru toată lumea. În ceea ce te priveşte, va trebui să experimentezi până găseşti cele mai bune şi vindecătare sunete pentru tine.
Poţi folosi clopotele care îţi plac cel mai mult, indiferent dacă sunt ruseşti, indiene, tibetane, mongoleze sau balineze. Merită să încerci diferite clopote şi să alegi pe cele care ţi se par mai plăcute şi mai rezonante.
Poţi să începi cu sunetele cele mai grave încă de la uşa de la intrare, apoi să te mergi de-a lungul pereţilor, lovind sau scuturând clopotul în timp ce te plimbi încet, dar fii mereu cu urechile ciulite pentru a sesiza orice schimbare a sunetului. Dacă sunetul devine înfundat, atunci loveşte clopotul în mod repetat rămânând în aria respectivă, până ce sunetul va deveni din nou limpede. Când te întorci la locul din care ai plecat, desenează cifra opt în aer folosind clopotul şi lovindu-l în continuare. După ce te-ai asigurat că sunetul e clar în întreaga cameră, poţi repeta procedura folosind un clopot cu sunetul mai ascuţit.   
Dacă nu poţi face rost de clopote, apelează la muzica unuia dintre compozitorii pe care i-am menţionat. Dă volumum tare, ca să purifici toată încăperea prin muzică. 
Poţi combina această metoda cu una din metodele pe bază de lumânări aprinse prezentate anterior.

PURIFICAREA CU SARE DE MARE
După o curăţenie generală, ia nişte sare de mare şi pune în ficare colţ al fiecărei camere. Presară, de asemenea, o dungă de sare peste prag şi las-o acolo 24 de ore. Apoi ia o mătură şi mătură sarea, intonând următorul lucru:
"Cu această mătură, înlătur toată murdăria şi lucrurile necurate din casa mea." 

La sfârşit aruncă sarea în toaletă.

PURIFICAREA CU TĂMÂIE

Tămâia est extrem de populară. Cred că şi tu cunoşti mirosul ei dulce şi greu dacă ai fost vreodată la o biserică ortodoxă sau catolică rusă. Această substanţă nu doar că este incredibil de purificatoare, dar ea e folosită şi pentru a accelera evoluţia spirituală. Poţi cumpăra tămâie din multe magazine şi biserici.
Iată cum se foloseşte:
 • Pui o bucată de cărbune pe o farfurioară.
 • Aprinde cărbunele ţinându-l deasupra unei lumânări aprinse sau a unei brichete.Va sfârâi şi scânteia o vreme, până bucata va deveni gri-pal. 
 • Pune câteva granule de tămâie peste cărbune şi aşteaptă să ardă câteva minute, lăsând fumul să se împrăştie prin cameră. Mai adaugă din când în când tămâie, dacă e necesar.
 • Acum plimbă-te prin cameră cu farfurioara în mână, dar ai grijă să nu devină fierbinte să te arzi. Aplică aceeaşi metodă ca şi la lumânările aprinse, concentrându-te mai mult la colţuri. Lasă fumul să se răspândească în toată camera. La sfârşit, aruncă resturile la toaletă.
DUPĂ PURIFICAREA LOCUINŢEI, ENERGIA TREBUIE STABILIZATĂ
În acest scop, vom avea nevoie de un atomizor. Spre exemplu cumpărăm unul pentru stropirea plantelor de la magazinul cu articole pentru grădină.
 • Umple atomizorul cu apă pură de izvor. Dacă nu ai, ia de la un purificator de apă sau apă sfinţită.
 • Adaugă câteva picături de ulei esenţial de lavandă. 
 • Pulverizează soluţia prin cameră. 
Lavanda e bună la îmbunătăţirea calităţii vibraţiei şi la stabilizarea energiei din încăperi.
În cele din urmă, purifică-te pe tine.
După ce ai terminat de purificat spaţiul şi ai scăpat de toate resturile (lumânări, sare, tămâie, etc.), fă un duş sau o baie. Pune sare de mare pe mănuşa sau buretele pe care îl foloseşti ca să te speli, pentru a scăpa de orice energie negativă care s-ar fi putut prinde de tine. Nu uita ca de data asta să-ţi speli şi părul.

S E R E N A

Vă recomand să citiţi şi:
PURIFICAREA ENERGETICĂ


© Copyright 2015 Max's concept

2 comentarii:

 1. Sunt foarte bucuroasa ca am gasit acest articol. In special sfaturile referitoare la purificarea prin sare si sunetul clopotelor.

  RăspundețiȘtergere