Selectati limba dorita

PURIFICAREA ENERGETICAUn bebeluş porneşte de la o singură celulă care, fertilizată, începe să se dividă şi să crească. In timpul sarcinii are loc un proces uimitor, când încep să se formeze diferite tipuri de celule. Ele se pot transforma în celule ale creierului, ale oaselor, ale sangelui, ale inimii, etc. Aceste celule îşi amintesc cărui tip îi aparţin şi când se înmulţesc produc nu numai celule obişnuite, dar şi tipul de celule căruia îi aparţin. Unii teoreticieni numesc acest lucru "conştiinţa celulară", adică fiecare celulă îşi aminteşte şi ştie cărui tip îi aparţine. De aceea, se crede că toate cunoştinţele, experienţa şi memoria unui individ sunt stocate nu numai în creier, ci şi în fiecare celulă a corpului său, acest lucru explicând de ce oamenii care au suferit transplanturi experimentează, uneori, plăceri sau neplăceri şi chiar flash-uri ale memoriei ce au aparţinut donatorului organului transplantat. Destul de interesant e faptul că, deşi considerăm celulele materie fizică chiar daca sunt prea mici pentru a fi percepute cu ochiul liber, ele reprezintă, de fapt, energie la nivel cuantic. In opinia ştiinţifică obişnuită, nucleul este "centrul de comandă" al celulei, fiind echivalentul celular al creierului. Dacă fiecare celulă ştie tot ce ai gândit, ai spus sau ai făcut vreodată, nu e deloc surprinzător ca organismul să poată acţiona ca un organism de semnalizare, trimiţându-şi mesaje "de boală" pentru a arăta ce se întâmplă în mintea şi în viaţa ta.
Corpul uman şi câmpul energetic care îl înconjoară şi îl pătrunde este format din energie electromagnetică, încât fiecare persoană poartă semnătura unei vibraţii sau frecvenţe energetice unice, în acelaşi mod în care cu toţii avem amprente sau ADN-uri singulare. Fluxul electromagnetic al diferitelor părţi ale corpului - de exemplu al inimii sau creierului - este detectabil cu anumite instrumente ştiinţifice, însă fluxul electromagnetic al întregului organism poate fi şi el măsurat, utilizând un electromiograf. Astfel, doctorul Valerie Hunt, autoarea cărţii "Infinit Mind:The Science of Human Vibrations", a înregistrat debitul zonelor corpului cu energie mare cunoscute drept chakre şi a obţinut rezultate uimitoare. Cei mai mulţi oameni supuşi studiului au înregistrat limite normale, dar când testele au fost făcute pe oameni care obişnuiau să folosească energii vindecătoare (cum ar fi Reiki) sau pe cei care işi foloseau frecvent abilităţile psihice, s-a descoperit că frecvenţele lor erau duble sau chiar triple, mai ales în oamenii care nu erau doar vindecători şi parapsihologi, dar practicau regulat meditaţia profundă. Se pare deci că, prin atragerea unei cantităţi mai mari de energie spirituală Reiki înăuntrul trupului, cresc vibraţiile energetice la un nivel ridicat în întregul corp. Meditaţia, practicată în mod regulat, face să scadă densitatea energetică a corpului prin creşterea vibraţiilor, astfel încât, corpul energetic fiind mai puţin dens, va fi mai aproape de conştiinţa universală şi de Sursă. Corpul fizic este vizibil si îl putem simţi, însă, după cum am arătat, fiecare celulă din el reprezintă de fapt energie sau lumină vibrând la o viteză destul de mică pentru a se transforma în materie vizibilă. Aşa se poate explica şi efectul de accelerare a vindecării şi regenerare la nivel celular a zonelor tratate prin terapia cu lumină (vezi BIOPTRONUL).
 Capacităţile omului sunt mult mai mari decât ne putem imagina, ele fiind intrinsec legate de ceea ce se întâmplă în noi, la nivel celular. Fiecare dintre trilioanele de celule din uluitoarele noastre corpuri are capacitatea de a deţine şi utiliza lumina sub formă de biofotoni – particule subatomice ale luminii. Când este luminată o celulă, este luminat şi ADN-ul ei, ceea ce ne deschide calea spre înţelepciunea universală, existentă în matricea sa. Punând în acord microcosmosul (celula), cu macrocosmosul (energiile universale), ne deschidem spre adevarata noastră natură şi ne împlinim măreţul potenţial.
Materia şi Lumina sunt strâns legate între ele, fiind, în unele privinţe, două feţe ale aceleiaşi monede. Aceasta relaţie dintre Lumină şi materie a fost exprimată de Albert Einstein, în renumita sa ecuaţie, E=mc2. Din această perspectivă, corpul nostru – care e alcătuit din materie – ar putea, teoretic vorbind, să se transforme în Lumină, în anumite condiţii – în condiţii extreme şi neobişnuite, aş putea adăuga. 
De asemenea, privită din această latură, energia nu se învecheşte, nu îmbătrâneşte, nu are vârstă, deci corpul omenesc ar trebui să se conserve, asta dacă nu am programa mentalul că trebuie să transmită corpului semnale să intre în etapa de declin continuu spre punctul final, acela al sfârşitului vieţii şi asta o facem nu numai zi de zi, ci în fiecare moment. Bineînţeles, importante sunt şi blocajele  energetice, care împiedică curgerea energiei bune şi stagnarea energiei negre în corpul nostru.


Câmpul energetic uman

Ceea ce ne înconjoară şi ne pătrunde organismul fizic este un alt câmp energetic compus din vibraţii mari, mai luminoase şi mai fine, numite aură, câmp al aurei sau energia corpului uman. Acest câmp face parte din tine tocmai ca partea fizică, dar frecvenţele mari de energie ce alcătuiesc aura fac ca aceasta să nu poată fi văzută cu ochiul liber, deşi ea poate fi detectată cu anumite aparate ştiinţifice, iar o imagine a aurei poate fi captată utilizând un aparat foto special, Kirlian.
In afara aurei, corpul energetic mai conţine unii centri activi de energie cunoscuţi sub numele de chakre, precum şi o varietate de canale energetice care străbat corpul, numite meridiane sau nadis. Aura poate fi descrisă ca fiind energia echivalentă întregului nostru corp fizic, chakrele ar putea corespunde creierului, inimii şi altor organe importante din corp, iar meridianele sunt similare venelor şi arterelor însă, în locul sângelui, acestea poartă energie - forţa vieţii pe care o numim Chi.
Aura reprezintă un câmp energetic care înconjoară în totalitate partea exterioară a corpului fizic. Este alcatuită din şapte învelişuri, învelişul interior (cel mai apropiat de corp) fiind compus din cea mai densă energie, fiecare înveliş care urmează fiind compus din vibraţii din ce în ce mai puternice şi mai subţiri. Cei mai mulţi oameni au o aură ovală (eliptică), puţin mai largă în partea de jos şi destul de îngustă pe părţile laterale, turtită deasupra capului şi sub picioare. Totuşi, aura ta nu este întotdeauna de aceeaşi mărime, ea putându-se lărgi sau comprima din cauza multor factori cum ar fi: starea sănătăţii, starea emoţională sau psihologică dintr-un anumit moment sau în funcţie de cât de confortabil te simţi în preajma anumitor oameni. Aura este energia spirituală, forţa vieţii sau Chi care ne înconjoară încă de la naştere (şi chiar înainte, în timpul dezvoltării fătului), până în ultimul an al vieţii. De obicei, înaintea morţii, rămâne doar o bandă îngustă de energie spirituală, numită linia Hara, ce leagă toate chakrele în centrul corpului. Imediat după moartea fizică aura dispare, pentru că nu mai există forţa vieţii.  Să nu uităm că totul în Univers e energie, iar energia nu se pierde,nu se distruge, ci se transformă. Aşadar, moartea este necesară pentru a face posibilă viaţa.
Energia vindecătoare Reiki ajută la curăţarea, echilibrarea, infiltrarea şi energizarea întregului corp energetic. 
Mărimea aurei se schimbă, ea diferă de la o zi la alta la acelaşi individ şi nu are aceeaşi mărime la oameni diferiţi, dar, incredibil, mărimea aurei exterioare poate varia de la doi, până la 20 de metri lăţime sau chiar mai departe de corpul fizic al persoanei. De aceea, atunci când stăm în preajmă sau trecem pe lângă alţi oameni, aura noastră se intersectează cu aura lor şi putem prelua unele energii negative. De aceea e necesar să ne luam măsuri de protecţie şi din când în când să ne curăţăm propria noastră energie. Această intersectare a aurei ne poate explica de ce ce nu ne simţim confortabil în preajma anumitor persoane.
Aura poate fi detectată cu ajutorul unor anse din fier vechi (făcute din umeraşe vechi), a pendulului, a unor cristale sau inel legat cu fir de mătase sau cu un lanţ subţire, dar aura poate fi simţită şi cu mâinile, aceasta pentru că suntem fiinţe electromagnetice şi nişte excelenţi receptori ai unei uriaşe varietăţi de vibraţii energetice. 
Cel mai uşor mod prin care îţi poţi identifica aura sunt palmele.
Exerciţiu: ţine palmele în faţă, îndreptate una către cealaltă la o distanţă de aproximativ 65 cm şi formulează-ţi intenţia să-ţi descoperi energia aurei. Acum închide ochii ca să te poţi concentra pe orice senzaţie din mâini sau din degete, apoi apropie-ţi încet mâinile. S-ar putea să simţi că ţi s-au încălzit palmele sau că degetele încep sp te furnice şi, în timp ce mâinile se apropie, s-ar putea să simţi o rezistenţă între ele, ca şi cum ai avea un balon între palme. Aceasta e energia aurei tale! 


Chakrele 
Chakrele sunt centrii de energie plasaţi în anumite puncte din jurul corpului energetic în care circulă constant energia spirituală a aurei tale, Chi sau forţa vieţii. "Chakra" este un cuvânt sanscrit şi înseamnă "roată" sau "vortex". Există şapte chakre principale în corpul omenesc, localizate astfel:
 1. Muladhara - perineul, aproape de baza coloanei 
 2. Swadisthana - lânga buric
 3. Manipura - în plexul solar
 4. Anahata - în mijlocul pieptului
 5. Vishuddha - la gât
 6.  Ajna - în centrul frunţii
 7. Sahasrara - pe creştet.
In plus, există un număr de chakre minore: în palme, pe genunchi şi pe tălpi.
O chakra sănătoasă vibrează ritmic printr-o mişcare circulară, semănând cu o pâlnie îngustată în interiorul corpului, dar care se lărgeşte pe măsură ce se îndepărtează de corp. Si chakrele pot fi detectate tot cu ajutorul pendulului. Uneori, marginea exterioară a chakrei este la doar câţiva centimetri depărtare de corp, dar s-ar putea extinde la un metru, acest lucru depinzând de starea fizică, mentala, emoţională şi spirituală a persoanei.
Chi - această forţă a vieţii care curge în interiorul corpului fizic prin chakre şi meridiane, dar şi în jurul trupului în aură, a fost amintită de multe culturi de mii de ani - în China se numeşte Chi / Qi, în India Prana, în Japonia Ki / Khi, Mana la polinezieni, Bio-plazma la cercetătorii ruşi, Energia Punctului Null - la Albert Einstein si Otto Stern, şi alte denumiri intâlnite, dar toate facând referire la forţa, esenţa, suflul vieţii care întrepătrunde şi trece prin toate formele, dându-le viaţă. Fără ea nu poate exista viaţă. Este un fluid de energie divină care ne menţine în viaţă şi ne asigură sănătatea fizică şi psihică, fericirea, echilibrul, armonia şi bunăstarea, este picătura "duhului sfânt" pe care am primit-o la crearea noastră.
 O străveche zicală chinezească ne spune că: "Cine ştie cum sa-şi circule energia vitală Chi, îşi păstrează sănătatea şi ţine departe boala şi necazurile".
In Orient, practica medicală se centrează de mult timp în jurul forţei energiei vieţii, iar tratamentele "medicinei energetice" cum ar fi: acupunctura, shiatsu si reflexologia, se axează pe nivelul energetic. Acest fapt se bazează pe presupunerea că energia forţei noastre vitale este răspunzatoare de tot ce ni se întâmplă, inclusiv de gânduri şi sentimente, şi că aceasta se poate întrerupe sau bloca dacă aspectele negative ale acţiunilor, gândurilor sau sentimentelor nu sunt înlăturate. Aceste blocaje în câmpul energetic pot, în final, să devină atât de dense, încât ele se transformă din vibraţii puternice ale câmpului aurei în vibraţii mai slabe care, ulterior, vor afecta partea fizică a corpului, devenind stări de disconfort sau boli.
Reiki este o energie cu o vibraţie mai mare decât energia normală a forţei noastre vitale, iar prin canalizarea Reiki în noi putem trece de aceste blocaje, deoarece Reiki curge prin părţile afectate ale corpului fizic şi ale aurei, încărcându-le cu energie pozitivă şi ridicând nivelul vibraţiilor întregului câmp energetic. Odată ce forţa vitală poate curge din plin, ea poate elibera energia densă şi negativă ce a fost blocată anterior, atât prin aura, cât şi prin corpul fizic, acest lucru depinzând de densitatea şi/sau gravitatea blocajului. Dacă energia negativă este eliminată din corpul fizic, mai ales în zonele puternic blocate, acest lucru se poate realiza prin sistemul excretor normal, astfel încât ai putea să simţi nevoia să mergi mai des la toaletă decât de obicei sau să transpiri mai abundent, să secreţi mai mult mucus nazal sau, în cazuri extreme, să vomiţi, să ai diaree, dar acest lucru se întâmplă mai rar. Dacă forţa vitală se eliberează de energia negativă, acest lucru e perceput ca o briză, răcoroasă uneori, fierbinte alteori, însoţită sau nu de furnicături sau chiar frisoane.

 Din această perspectivă, tot ceea ce numim fizic sau real este de fapt energie, iar aceasta e vazută ca produs al conştiinţei creative şi, cum totul este conectat, aceasta înseamnă că fiecare dintre noi aparţinem aceleiaşi conştiinţe sau surse. Din acest punct de vedere, fiecare dintre noi este văzut ca co-creator alături de Sursă, creându-ne activ propria realitate prin utilizarea conştiinţei, a gândurilor sau a intenţiilor pentru a atrage evenimente, situaţii şi oameni în viaţa noastră. Punctul de vedere metafizic este că tot ceea ce ni se întâmplă, toate experienţele noastre, au un scop şi un înţeles astfel încât nu există noţiunile de şansă, noroc, ghinion sau coincidenţe, deci nu suntem victime neajutorate ale hazardului, ci creatori puternici ai vieţilor noastre, folosindu-ne de circumstanţe pentru a ne ajuta să ne dezvoltăm ca oameni şi ca suflete. Lumea pe care o creăm în mod colectiv - existenţa noastră pe Planeta Pamânt - reflectă conştiinţa de masă, credinţele noastre extinse, conceptele, atitudinile, temerile şi dorinţele majorităţii oamenilor. De aceea, pentru a putea evolua, trebuie să ne purificăm şi să evoluăm cu toţii împreună, fiind conectaţi la aceeaşi sursă comună. Cu cât mai multe conştiinţe individuale vor fi mai evoluate şi mai purificate, cu atât există şansa ca întreaga conştiinţă colectivă să evolueze într-un plan superior. Contează şi lumea pe care o creăm individual fiecare dintre noi: ce gândim, ce spunem, ce facem, ce experimentăm, cu cine ne întâlnim, unde locuim şi aşa mai departe. Aceasta reflectă convingerile noastre personale, concepţiile, atitudinile, spaimele şi dorinţele noastre. Suntem spirite care trăiesc experienţe umane şi nu oameni care au experienţe spirituale.
Aici intervine autovindecarea. Ea ne poate ajuta să ne recreăm fizic, mental, emoţional şi spiritual. Ne redă puterea în propriile noastre mâini în adevăratul sens al cuvântului, prin utilizarea energiei divine Reiki.

TEHNICI DE PURIFICARE ENERGETICA
 •  DUSURI RECI - doar dacă starea de sănătate o permite. Apa rece este diferită din punct de vedere energetic de apa fierbinte şi atunci când curge pe trupul tău fizic şi prin câmpul tău energetic, "şocul" ei elimină energia negativă sau "lipicioasă" închisă înăuntrul sau în jurul corpului tău. E mai bine să începi duşul cu apă rece, mai degrabă decât să-l închei aşa, pentru că apa caldă sau fierbinte extinde aura şi face ca energia negativă să patrundă mai adânc în corpul energetic. Nu este necesar să fii masochist, să stai sub duşul cu apă rece minute întregi, ci doar să speli rapid cu apa rece zonele chakrelor în special, ca ele să se purifice, după care poţi mări temperatura apei după dorinţa ta. E chiar mai bine dacă poţi face asta de două ori pe zi: dimineaţa devreme şi seara înainte de culcare.
 • FOLOSIREA REIKI în obiceiurile tale zilnice de curăţare; în timp ce ţii capătul duşului în mâna, "intenţionează" ca Reiki să ţi se scurgă din mână în apă, pentru a te purifica şi vindeca în timp ce faci duş. La fel şi dacă faci baie, "intenţionează" ca Reiki pur să se scurgă în apa de baie. Adaugă câteva picături de lavandă în apa de baie, foloseşte câteva lumânânări aprinse în jur şi vei avea parte de o relaxare totală, perfect curativă.
 • FOLOSIREA VIZUALIZARII pentru purificare, adică folosirea energiei gîndului într-o vizualizare. Nu este la fel de eficientă ca duşul rece, dar ajută în cazul în care nu ai posibilitatea să faci duş.
 • FOLOSIREA TEHNICILOR DE CURATARE A MEDIULUI INCONJURATOR. In esenţă, trebuie să cureţi regulat toate zonele în care iţi petreci cea mai mare parte a timpului. Pentru mulţi asta înseamnă casa şi locul de muncă, precum şi împrejurimile acestora. Acasă, zonele pe care trebuie să te axezi sunt colţurile camerelor unde se poate aduna energie negativă sau stagnantă, precum şi locul pe care stai cel mai mult sau dormi (spre exemplu fotoliul sau patul favorit, scaunul de la computer, etc.).
 •  MINIMALIZAREA ENERGIEI NEGATIVE PE CARE O ADUCI IN CASA - prin scoaterea pantofilor şi lăsarea lor la uşa din faţă sau din spate, după caz. Acest lucru trebuie să fie valabil şi pentru musafirii dumneavoastră. Aceasta nu e numai o metodă de a scăpa de praf şi de pământ şi a păstra covoarele curate, ci şi o metodă de a evita introducerea energiilor negative în casă, deoarece se ştie că cea mai densă şi groasă energie negativă e la nivelul solului. Un mod util de a scăpa de energia negativă adunată de pe stradă este că, înainte de a intra în casă, să circuli pe o potecă de pământ bătătorită sau să iţi scuturi tare picioarele pe o porţiune de pământ cu iarbă, astfel ca energia negativă să se scurgă şi să fie folosită de Pământ. Nu e indicat sa-ţi ţii pantofii în dormitor deoarece când dormi eşti mult mai vulnerabil la energii negative. Ar fi o idee şi mai bună dacă, atunci când ajungi acasă, te descalţi la uşă şi circuli în papucii de casă până la baie unde faci un duş, la început cu apă rece, rapid, şi apoi cu apă caldă, astfel încât să elimini absolut orice energie negativă adunată de afară.
 • FOLOSIREA REIKI PENTRU CURĂŢAREA SPAŢIULUI - imaginează-ţi şi "intenţionează" ca întreaga cameră să fie plină cu energie Reiki. Vizualizează ca din palmele tale să curgă energie Reiki şi să umple toată camera cu energie vindecătoare şi lumină. Imaginează-ţi energia Reiki ca pe un abur care curge până umple întregul spaţiu.
 • FOLOSIREA SUNETELOR SI A MIROSURILOR PENTRU PURIFICARE. Este chiar benefic să faci zgomot în colţurile camerelor pentru a rupe energia stagnantă ( baţi din palme, foloseşti o tobă, un clopoţel tibetan sau o cutie muzicală). Mirosurile conţin şi ele vibraţii - poţi folosi uleiuri aromate sau beţigaşe aromate. Câteva picături de uleiuri de lavandă sau lămâie sunt ideale pentru purificarea spaţiilor. Unul-două beţigaşe aromate aprinse, purtate prin toate colţurile camerelor, sunt de asemena benefice. 
 • FOLOSIREA UNEI MICELE DE PLANTE PURIFICATOARE. Fumul de plante este folosit de americanii nativi pentru a se purifica fizic si spiritual. Cele mai utilizate ierburi sunt: salvia (salvia apiana sau salvia albă), cedrul (cedrul roşu de vest sau cedrul californian tamâiat) şi scarda odorata (viòla it. - violeta). Salvia este folosită pentru a alunga energiile negative, a curăţa şi a purifica; cedrul e utilizat pentru a echilibra energiile masculine cu cele feminine; scarda se spune că aduce dulceaţă, frumuseţe şi iertare în viaţa cuiva. Din când în când, alte ierburi, cum ar fi levănţica (Lavandula officinalis) sunt incluse într-un amestec pentru a aduce binecuvântare spirituală. Folosirea fumului unui micelui de plante pentru autoafumare sau afumarea cuiva (dar atenţie, nu aproape de corp sau păr) se face astfel: mai intâi pui persoana să stea în picioare cu braţele depărtate de corp la nivelul umerilor. Ia bagheta cu mănunchiul de plante care arde mocnit (e bun şi beţigaşul aromat) şi trece-o pe deasupra capului şi a umerilor de 2-3 ori, având grijă de fiecare dată să nu apropii bagheta de păr, faţă sau haine. Apoi plimbi bagheta de-a lungul braţelor, şi fă un zigzag graţios în faţa chipului, a trunchiului şi a picioarelor, apoi din nou, la ceafă, în spatele trunchiului şi al picioarelor. La final, cere-i persoanei sa-şi ridice picioarele unul câte unul şi plimbă bagheta fumegândă pe sub fiecare picior. S-ar putea să trebuiască să reaprinzi beţigaşul de câteva ori. Pentru a te afuma pe tine, modul tradiţional este să atragi fumul către tine folosind o pană mare, de preferinţă una care să fie folosită doar pentru aşa ceva. Tine bagheta cu ierburile fumegânde într-o mână iar pana în cealaltă mână, apoi "perie" fumul către tine cu pana, din creştet până în picioare. Raspândeşte fumul deasupra umerilor astfel încât să curgă pe spate,având grijă să nu apropii bagheta fumegândă prea aproape de păr, piele sau îmbrăcăminte. Apoi repetă acelaşi lucru sub fiecare braţ. Este un procedeu relaxant iar mirosul e foarte plăcut. Mulţi oameni pot percepe diferenţa în câmpul energetic după afumare - e mult mai luminos şi clar, ceea ce are un efect energizant aşa că e bine să fie făcut dimineaţa, dar nici seara nu e rău, cu o oră-două înainte de culcare. E indicat oricum să faci această purificare după un eveniment greu, o sarcină dificilă, o stare negativă percepută în interiorul tău. Nu uita să stingi bagheta sau beţişorul, asta din motive de siguranţă (bagi bagheta aprinsă într-o oală şi pui capacul, spre exemplu). E bine ca după purificare să bei un ceai de plante de curăţare, cum ar fi lavanda şi salvia. Eu spun şi rugăciunea "Tatăl nostru", înainte şi după purificare, fiind cea mai adevărată şi mai directă rugăciune către Marele Creator.
 • INDEPARTAREA DEZORDINEI SI PASTRAREA INCAPERILOR SI OBIECTELOR CURATE SI ORDONATE. Important e să scapi şi de toate obiectele vechi şi inutile care aglomerează spaţiul de locuit, atât de tot ceea ce nu foloseşti, cât şi de tot ceea ce nu iubeşti. Aceste lucruri la care nu ţii sau nu-ţi mai folosesc la nimic reţin energia stagnantă, veche, de care trebuie să scapi. A face o curaţenie generală poate fi dificil, dar beneficiile depăşesc cu mult efortul depus şi asta vei vedea şi după reacţia prietenilor tăi care te vor vizita după terminarea acestei munci.
 • APLICA PRINCIPIILE FENG-SHUI DE DECORARE A CASEI. Remediile Feng-Shui se pot aplica doar după terminarea curăţeniei generale, altfel va spori şi mai mult negativitatea din casă. 
      Exemple de remedii Feng-Shui:
 • Oglinzile şi luminile pot reflecta energie şi pot crea mai mult spaţiu pozitiv acolo unde lipsesc anumite laturi ale casei faţă de un dreptunghi/pătrat perfect (căruia i se pot aplica principiile bagua).
 • Clopoţeii de vânt şi talgerele ajută la recircularea energiei.
 • Plantele (cele sanatoase) determină dezvoltarea.
 • Apa crează echilibrul şi/sau curgerea.
 • Lucrările de artă pot ridica energiile sau le pot coborî (depinde de tablou !).
 • Obiectele solide şi grele pot opri curgerea prea rapidă a energiilor.
 • Culorile pot crea o atmosferă, aşa că e important ce culori folosim pentru a avea un sentiment de echilibru în spaţiul de locuit. Culorile diafane sunt cele mai bune: verde pal, albastru, roz sau lila sunt cele mai odihnitoare, dar şi albul e bun.
Inceperea (auto)tratamentului cu Reiki se face numai după ce am purificat totul, inclusiv pe noi.

Pe acest blog mai puteţi citi şi:

PURIFICAREA ENERGETICA A LOCUINTEI SI A SPATIULUI DE LUCRU


Sursa : Penelope Quest - "Autovindecaera prin Reiki", Editura Polirom


 


© Copyright 2015 Max's concept

4 comentarii: