Selectati limba dorita

TERAPIA CU APĂ


Celula este nemuritoare. Lichidul în care pluteşte este cel care degenerează. Reînnoiţi acest lichid din timp în timp, daţi-le celulelor ceea ce au nevoie pentru a se hrăni şi pulsul vieţii poate continua la infinit.
                                                Alexis Carrel. 

Apa este solventul universal. Apa este simbolul esenţial pentru tao în filozofia chineză. După cum afirma Lao Zi în Tao te qing: "Nimic nu este mai supus decât apa,/ dar, când atacă lucruri dure şi rezistente,/ niciunul dintre acestea nu-i rezistă". După suficient timp şi expunere, apa poate dizolva aproape orice toxină, o poate reţine sub formă de soluţie şi o transportă în altă parte, pentru a fi eliminată. Asemenea sistemelor de canalizare urbană şi a celor industriale de prelucrare a apei, apa este mediul necesar pentru a elimina produsele reziduale din corp. Prin urmare, când vă detoxificaţi corpul, trebuie să beţi cantităţi suplimentare de apă alcalină pură, pentru a dizolva, a neutraliza şi a spăla toate toxinele şi reziduurile acide eliberate din ţesuturi în fluxul sangvin prin procesul de detoxifiere. Zilnic ar trebui să bem cel puţin 30 ml / kg corp de apă curată, fiind necesară pentru a reînnoi lichidele organismului şi pentru a ne menţine în formă. Cea mai mare parte dintre semeni sunt însă departe, foarte departe de această cantitate. Spre exemplu o persoană de 75 de kg trebuie să bea minim 2 litri şi 250 ml de apă zilnic.


Nu cafea, ceai, supă, bere ,ş.a., ci APĂ.

Care sunt avantajele consumului de apă ? 

În primul rând este bună: toţi cei care beau un pahar mare de apă dimineaţa pe stomacul gol se simt bine. Lichidul, pe care trebuie să-l beţi la temperatura camerei, împrospatează gura, curăţă limba, gâtul şi "spală" pe unde trece. Apoi, a bea multă apă vă permite să scăpaţi de toxinele din corp, să irigaţi mai bine corpul, să vă păstraţi un ten luminos, să aveţi un tranzit mai regulat şi chiar să vă puteţi concentra mai bine, deoarece şi creierul funcţionează bine dacă e hidratat.

Totodată, apa este elementul care extrage elemente nutritive din hrană, le transportă în fluxul sangvin şi le pune la dispoziţia celulelor sub formă de soluţie, pentru metabolism. 

90% din sânge şi 85% din creier înseamnă apă; chiar şi oasele conţin 30% apă. Prin urmare, apa este necesară pentru hrănire şi refacerea fluidelor vitale, dar şi pentru detoxifierea sângelui şi a ţesuturilor şi pentru eliminarea reziduurilor. În acest scop, apa de bună calitate trebuie consumată zilnic, în cantităţi suficient de mari pentru a efectua adecvat cele două funcţii ale sale.

Apa are capacitatea unică de a transporta energie şi informaţii şi poate fi "programată" foarte precis pentru a funcţiona ca instrument cu mare potenţial şi foarte eficient în curăţarea şi vindecarea corpului. Folosind diverse metode, precum electroliza şi câmpurile magnetice, lumina, sunetul, oxigenul, esenţele vegetale şi culorile, apa poate fi energizată şi i se pot imprima tipare informaţionale specifice, care îi conferă proprietăţi terapeutice eficace de curăţare şi vindecare. Apa poate fi programată terapeutic atât pentru uz intern, cât şi extern, iar ambele aplicaţii sunt foarte eficiente pentru orice program de detoxifiere.UTILIZARE INTERNĂ: HIDRATAREA

Deshidratarea cronică se întâlneşte peste tot în lume.Se estimează că aproximativ 75% din populaţia SUA trăieşte într-o stare de deshidratare cronică. Aceasta face ca reacţia firească a corpului, setea, care ar trebui să ne facă să bem apă, să fie confundată cu foamea, determinând abuzuri alimentare frecvente, mai ales gustări pline de carbohidraţi, ce generează dependenţa de alimente şi obezitatea.
Un pahar de apă poate elimina eficient sindromul "gustării de la miezul nopţii" la 100% dintre persoanele care ţin dietă, conform unui studiu al Universităţii din Washington.

Deshidratarea produce o stare de toxemie cronică şi este una dintre principalele cauze ale oboselii din timpul zilei, ale metabolismului leneş, depresiei şi incapacităţii de concentrare. Totodată, deshidratarea este un factor important care contribuie la apariţia cancerului. O serie de studii au arătat că, prin consumul a numai 5 pahare de apă pură pe zi, se poate diminua riscul de cancer la colon cu 45%, riscul de cancer la sân cu 80% şi riscul de cancer la vezica urinară cu 50%. Conform altor studii, consumul de până la opt pahare de apă zilnic diminuează semnificativ durerea cronică a spatelui şi încheieturilor.

Deshidratarea  este adesea cauza nebănuită a durerilor cronice, inclusiv migrene, şi a oboselii cronice. Deshidratarea afectează sângele şi alte fluide corporale, făcând celulele să se micşoreze şi să reţină reziduurile toxice. Când celulele sunt hidratate adecvat, îşi măresc volumul şi devin active, curăţindu-se spontan de reziduuri toxice.
Toate ţesuturile corpului au un înveliş alcătuit din membrane foarte fine, numite "fascii", care interacţionează mereu când diverse părţi ale corpului se mişcă. Toate fasciile necesită existenţa unui strat de apă între ele, pentru lubrifiere, când diversele organe şi ţesuturi fricţionează între ele. Când corpul este deshidratat, acest strat lubrifiant interfascial dispare, producând o fricţiune care cauzează inflamarea ţesuturilor şi durere cronică. Aceasta este una din principalele cauze ale sindromului durerii cronice, de care atât de mulţi oameni se plâng în prezent şi pentru care consumă medicamente toxice în valoare de miliarde de dolari, pentru a controla durerea. De multe ori, această durere poate fi atenuată pur şi simplu bând zilnic cantităţi suficiente de apă alcalină pură. Dacă beţi apă energizată special, cum ar fi microapa ionizată sau apa saturată cu oxigen, beneficiile terapeutice ale hidratării se amplifică şi acţionează mai repede. Prin urmare, hidratarea zilnică adecvată cu apă de bună calitate este primul remediu pe care oamenii ar trebui să-l încerce pentru toate tipurile de durere cronică, inclusiv durerile de cap, precum şi pentru oboseala resimţită în timpul zilei.
DA, DAR CE APĂ SĂ BEM ?


Trebuie să alegem apa de izvor, apa minerală, apa plată , apa PI, apa de ploaie, apa săracă în deuteriu, apa ionizată, apa filtrată prin osmoză inversă, apa fiartă, apa îmbogăţită prin biorezonanţă, apa magnetizată sau pur şi simplu apa de la robinet ?

Apa de izvor provine dintr-o sursă controlată, dar nu are niciun efect curativ particular. E curată şi atât. Apa minerală e indicată pentru unele probleme ca: oboseală, digestie, tranzit intestinal leneş, etc.

Apa de la robinet este, în general, de bună calitate, cu excepţia anumitor regiuni unde consumarea sa nu este indicată din cauza poluării pânzei freatice.


DECI, BEŢI  CEEA CE VĂ PLACE !


În sfârşit, să ştiţi că unele apele minerale, bogate în calciu sau în magneziu, protejează inima şi arterele, dar totuşi trebuie să avem grijă să nu le bem în exces.

UN SFAT: SCHIMBAŢI-O DES!
Corpul are nevoie de apă alcalină, ionizată, "restructurată" sub formă de microclusteri. Asta pentru cine îşi permite şi are dispoziţia să îşi producă asemenea apă. Doar apa alcalină poate neutraliza eficient acizii din sânge şi din ţesuturi şi îi poate îndepărta pentru a fi excretaţi şi doar mineralele alcaline sunt benefice pentru corp. Apa încărcată cu ioni negativi funcţionează ca un antioxidant puternic, care curăţă corpul de radicali liberi şi previne degradarea degenerativă a celulelor şi ţesuturilor. Prezenţa ionilor negativi neutralizează toate substanţele toxice din fluxul sangvin, deoarece toate toxinele din corp au o sarcină pozitivă. Apa restructurată sub formă de microclusteri trece cu uşurinţă prin pereţii celulelor şi prin membranele ţesuturilor, hidratând rapid întregul corp şi oferind celulelor substanţe nutritive esenţiale, dizolvând şi extrăgând reziduurile toxice.

Astfel, apa îndeplineşte patru roluri fundamentale în corp: 

  • hidratarea,
  • alcalinizarea,
  • mineralizarea,
  • detoxificarea.


ŞI DACĂ NU NE PLACE APA ???

Ei bine, în cazul ăsta beţi ceai (fără zahăr), verde sau negru, antioxidante excelente, sau pregătiţi minuţios infuzii pe bază de plante, pe care să le beţi puţin câte puţin pe tot parcursul zilei. Parfumaţi apa din cană cu un pumn de anason stelat, o felie de lămâie, o coajă de portocală sau o frunză de mentă... Sau faceţi apă fructată: cu zmeură, ananas, căpşuni, etc. În plus, arată şi bine!

Cum putem obţine o apă bună dacă optăm pentru APĂ ?
Iată una dintre soluţii : folosim o cană care purifică apa, de pildă BRITTA MAXTRA, pe care o găsim în unele supermarketuri. Putem găsi şi alte mărci dar trebuie să ne asigurăm că se găsesc şi filtre pentru schimb.

PH-ul: îl putem analiza cu hârtia de turnesol pusă sublingual sau în dispensie şi care ne va indica PH-ul general al organismului, indicator foarte important de ştiut deoarece starea de sănătate bună , respectiv un mediu propice vindecării bolilor, sunt asigurate de un PH alcalin, de 7.5.
PURIFICAREA APEI CU BUSUIOC

De un mare ajutor în purificarea şi conservarea sănătăţii corpului este ceaiul de busuioc, folosirea busuiocului sub orice formă - macerat, adaos la mâncăruri, etc. Poate că ăsta e ingredientul minune al dietei mediteraneene. De ce nu? Atât timp cât "botezarea" apei cu busuioc are efect de conservare a ei, de ce nu ar avea acelaşi efect şi asupra organismului nostru care într-un mare procent conţine apă!?! În lumea ezoterică, busuiocul e indicat şi pentru purificarea energiilor corpului, a aurei, înlăturarea negativităţii, calmare şi împrospătare. Încercaţi! Aplicat pe zonele cu probleme, cum ar fi acneea, seboreea, etc., ceaiul de busuioc ajută la vindecare. Spălăturile gingivale cu ceai de busuioc ajută la întărirea gingiilor şi îndepărtarea infecţiilor, precum şi a mirosului bucal neplăcut.

E o plantă binecuvântată!APA SATURATĂ CU OXIGEN

În urmă cu mai puţin de două secole, atmosfera Terrei conţinea aproximativ 38% oxigen. În prezent, oxigenul constituie doar în jur de 19% din aerul pe care îl respirăm, adică jumătate din nivelul său anterior, iar în zonele centrale ale oraşelor poluate cantitatea este mult mai mică. Prin urmare, deficitul de oxigen a devenit o problemă comună în întreaga lume şi reprezintă un factor major care cauzează toxemia, deficienţele imunitare, cancerul şi majoritatea afecţiunilor cronice degenerative. Deoarece aerul pe care îl respirăm ne asigură doar jumătate din oxigenul de care avem nevoie la fiecare respiraţie, este foarte util să dispunem de încă o formă suplimentare a oxigenului pe parcursul detoxifierii, iar una dintre modalităţile cele mai eficiente este să folosim apa saturată cu oxigen.

Pe lângă rolul său esenţial de combustibil în procesul metabolismului, oxigenul este şi un excelent agent purificator al organismului. Toate toxinele trebuie să se combine mai întâi cu oxigenul pentru a fi scoase din celule şi din ţesuturi, în vederea excreţiei. Oxigenul ucide bacteriile şi virusurile, neutralizează toxinele şi purifică sângele, ţesuturile şi celulele individuale. Spre deosebire de antibiotice, care ucid şi bacteriile utile, şi pe cele dăunătoare, oxigenul elimină doar bacteriile anaerobe periculoase, care invadează corpul, fără să afecteze bacteriile benefice din intestine şi din alte ţesuturi.
Una din cele mai rapide metode de oxigenare a apei în scopul producerii unui supliment de oxigen constă în adăugarea câtorva picături de perhidrol (apă oxigenată) 
într-un pahar de apă purificată. Perhidrolul are aceeaşi structură moleculară ca şi apa, cu excepţia unei molecule de oxigen în plus. Când este dizolvat în apă, fiecare moleculă de perhidrol se descompune, rezultând o moleculă de apă obişnuită şi o moleculă de oxigen liber. Aceste molecule suplimentare de oxigen liber intră în fluxul sangvin şi circulă prin ţesuturi, îmbogăţind întregul corp cu cantităţi suplimentare de oxigen detoxifiant. 

Când începeţi să folosiţi perhidrolul ca supliment de oxigen este recomandabil să vă sfătuiţi iniţial cu un terapeut care să vă dea indicaţii specifice. În general se beau două pahare pe zi de apă pură îmbogăţită cu 2-3 picături de apă oxigenată. După fiecare pahar se clăteşte bine gura cu apă pentru a nu fi afectaţi dinţii.

Puteţi lua dozele zilnice de apă astfel îmbogăţită cu oxigen pentru a vă proteja de gripă şi de alte boli contagioase în timpul epidemiilor.APA DE MARE

Apa de mare are acelaşi PH ca sângele sănătos şi conţine toate mineralele şi oligoelementele esenţiale, în proporţiile adecvate necesare corpului uman. Prin urmare, marea este o sursă excelentă de nutrienţi minerali pentru sănătatea omului, mai ales de oligoelemente rare care în general lipsesc din dietele moderne. De asemenea, este o sursă bogată de elemente alcalinizante, care contracarează acidoza din sânge şi din ţesuturi.
Dacă locuiţi lângă mare (sau ocean), o modalitate de a folosi apa de mare ca supliment este să păstraţi o sticlă cu apă în frigider şi să beţi câţiva mililitri din ea, diluaţi într-un pahar de apă pură în fiecare zi. 
Dr. Norman Walker, care a trăti 116 ani, detoxificându-şi periodic corpul, menţinându-şi un PH echilibrat al ţesuturilor şi al corpului, având o alimentaţie corectă, consuma zilnic câţiva mililitri de apă de mare pentru a se asigura că fluxul său sangvin conţine toate elementele esenţiale, cunoscute şi încă necunoscute, necesare sângelui şi celulelor.

Totuşi, este important să vă asiguraţi că apa provine din zone curate, nepoluate ale mării, şi nu din apele de coastă, care sunt expuse în exces contaminării industriale. Aţi putea ruga pe cineva care lucrează pe un vas de pescuit sau de scufundări să vă aducă câţiva litri de apă de  mare curată din apele cele mai adânci, din larg. Această apă poate fi folosită şi pentru gătitul mâncării.

O altă modalitate de a beneficia de binefacerile mării este să folosim sarea de mare celtică, care conţine 84 de minerale şi oligoelemente, inclusiv toate cele care sunt esenţiale pentru sănătatea omului. Ea conţine iod organic care, spre deosebire de iodul rafinat adăugat sării de masă procesate industrial, protejează corpul de radiaţiile dăunătoare din mediu şi de reziduurile radioactive din atmosferă. Micromineralele din sarea de mare celtică oferă glandelor suprarenale şi glandei pituitare elementele necesare susţinerii unei secreţii echilibrate de hormoni. Conform unor studii, prin consumul de sare de mare rafinată scad considerabil secreţiile glandelor suprarenale şi ale glandei pituitare, consecinţa fiind o diminuare a vitalităţii, a motivării şi a libidoului. 
Notă: Cuvântul "celtic" se referă la o metodă străveche, nord-europeană, de extragere a sării de mare integrale, practicate şi astăzi de-a lungul coastei normande, în nordul Franţei. Acest proces de extragere face posibilă păstrarea tuturor elementelor esenţiale ale sării, precum şi ale oligoelementelor necesare, prezente în saramură. Saramura, numită şi bitern, este fluidul gros, rezidual, ce rămâne în bazinele cu sare după ce vântul şi soarele au evaporat apa, iar sarea a fost extrasă. Sarea extrasă astfel are o culoare gri deschis, caracteristică, şi o umiditate uşoară, ce diferenţiază sarea celtică autentică de tipurile rafinate de sare de mare.UN ALT TIP DE SARE - SAREA DE HIMALAYA

Un tip de sare de mare disponibil în prezent este sarea de Himalaya, extrasă din gheţarii formaţi atunci când subcontinentul indian s-a ciocnit de continentul asiatic şi s-a contopit cu acesta, prinzând dedesubt lacuri uriaşe cu apă de mare, în văile Himalayiei. Aceste depozite de sare de mare constituie cea mai pură şi mai completă sursă de minerale esenţiale şi oligoelemente de pe Terra, deoarece provin din ape oceanice existente cu multe milioane de ani în urmă, înainte ca mercurul şi alte reziduuri industriale contaminante să fie deversate în mările planetei. Sarea este disponibilă acum atât sub formă de cristale, cât şi sub formă de pulberi măcinate fin. O modalitate de a folosi sarea de mare himalayană ca supliment mineral alcalinizant este simpla dizolvare a 1/3 dintr-o linguriţă de sare într-un pahar de apă care apoi se bea. Acest procedeu este foarte util şi când aveţi un exces de aciditate în stomac.


SAREA DE LA MAREA MOARTĂ

Un tip de sare de mare cu proprietăţi cu impact puternic se extrage din Marea Moartă, din valea Iordanului. Situată la 400 metri sub nivelul mării, Marea Moartă este zona cu cea mai mică altitudine de pe Terra şi din ea se extrage o sare de baie extrem de bogată în minerale cu efect medicinal şi bogată în agenţi detoxifianţi naturali. Această sare de baie, disponibilă la furnizorii de produse pentru sănătate, are atât proprietăţi detoxifiante, cât şi vindecătoare, iar băile fierbinţi cu sarea de la Marea Moartă sunt extrem de benefice pentru piele pe parcursul detoxifierii.

Există o deosebire esenţială între sarea de mare naturală şi sarea de masă pe care o folosim la prepararea mâncărurilor. Sarea de masă denaturată, rafinată industrial, face mai mult rău decât bine corpului. Această sare şi-a pierdut mineralele, oligoelementele şi alţi factori sinergetici asociaţi; din ea a rămas doar o substanţă albă, denaturată, care este 99.9% clorură de sodiu. Medicii recomandă acum adesea diminuarea radicală a consumului de sare pentru prevenirea hipertensiunii, dar acest sfat se aplică doar în cazul efectelor dăunătoare ale sării de masă procesată industrial, ce conţine un procent de sodiu nefiresc de mare şi nu are factori sinergetici asociaţi, care să contracareze acest exces. În plus, sodiul din sarea rafinată este durificat şi, prin urmare, rămâne în corp un timp excesiv de lung, motiv pentru care determină probleme de hipertensiune. Sodiul din sarea de mare îşi păstrează forma naturală, flexibilă, este mai puţin concentrat şi se elimină rapid din corp. În plus, unele dintre oligoelementele conţinute în saramură neutralizează şi elimină automat excesul de sodiu din sânge şi ţesuturi, împiedicându-l să provoace probleme.


NĂMOL PUR DE LA MAREA MOARTĂ

Un produs detoxifiant pentru piele provenit de la Marea Moartă este şi nămolul mineral terapeutic. Nămolul de la Marea Moartă are puteri de curăţare şi de vindecare uimitoare şi pare să acţioneze atât la nivel fizic, biochimic, cât şi la nivel energetic, electromagnetic. Ca să folosiţi acest nămol în scopul detoxifierii, puneţi o cantitate suficientă 

într-un vas pe care îl aşezaţi în apă fierbinte, ca să încălziţi nămolul. Ungeţi cu el într-un strat gros zona de piele afectată, acoperiţi-o cu folie alimentară sau cu celofan, pe care îl lipiţi cu leucoplast. Lăsaţi-l astfel timp de o oră, apoi spălaţi-vă de nămol şi faceţi o baie fierbinte, cu sare de la Marea Moartă.

O femeie din Australia susţine că s-a vindecat de cancer la sân şi a eliminat complet tumorile, aplicând comprese cu nămol de la Marea Moartă şi făcând băi cu sare de la Marea Moartă în mod repetat, timp de câteva luni. Deşi asemenea dovezi sunt de obicei respinse, fiind considerate neştiinţifice, este totuşi relatarea unui fapt care s-a întâmplat, iar dacă un astfel de tratament a dat rezultate o dată, cu siguranţă mai poate da rezultate şi în alte cazuri.BĂILE ÎN MARE

Dacă locuiţi lângă mare sau vă cazaţi la un centru de tratament situat pe litoral, băile zilnice în mare constituie o altă variantă eficientă de hidroterapie salină detoxifiantă. 
Apa de mare conţine toate mineralele cu valenţe medicinale şi elementele purificatoare din sarea de mare; prin urmare, baia în mare facilitează detoxifierea şi vindecarea pielii, deşi nu are un efect la fel de intens ca o baie fierbinte în care concentraţia de săruri minerale adăugate este foarte mare. Aveţi grijă ca apa mării să fie curată în locul în care vă cufundaţi în ea, altfel veţi ieşi cu o încărcătură toxică şi mai mare. Evitaţi apele portuare şi zonele în care se deversează ape reziduale direct în mare.

Un alt beneficiu al băilor zilnice în mare îl constituie faptul că aceasta, având propriul câmp electromagnetic vast, reîncarcă şi echilibrează în mod natural sistemul energetic uman, ori de câte ori corpul se cufundă în el. Aceasta contribuie semnificativ la procesul de detoxifiere şi regenerare şi accelerează vindecarea. În plus, aerul de la ţărm are o sarcină mare de ioni negativi, care contribuie la rândul lor la detoxifierea sângelui şi a ţesuturilor şi facilitează eliminarea rapidă a toxinelor. Nu în ultimul rând, forţa ritmică a valurilor şi a curenţilor din ocean efectuează un masaj blând întregului corp, exercitând efecte terapeutice similare celor ale căzilor cu hidromasaj. În ansamblu, aceste diverse beneficii transformă cufundarea rapidă în mare într-o activitate terapeutică eficientă şi plăcută. Fără îndoială, este unul dintre motivele pentru care atât de multe sanatorii şi centre de sănătate sunt situate pe litoral.


VALENŢELE TERAPEUTICE ALE APELOR ÎN CĂDERE

Cascadele generează un câmp de energie intens, pulsatil, ce radiază la mulţi metri, iar efectul acestui câmp vibrator asupra sistemului energetic uman, când o persoană se odihneşte relaxată lângă cascadă, este unul detoxifiant, echilibrând întregul sistem. Dacă staţi pur şi simplu lângă o cascadă calm, liniştit mental şi relaxat fizic, blocajele şi dezechilibrele din câmpul energetic corporal sunt rapid înlăturate, fapt care, la rândul său, activează reacţiile de curăţare şi vindecare ale sistemului nervos şi ale sistemului endocrin. În plus, aerul din jurul cascadelor are o sarcină mare de ioni negativi. Când respirăm acest aer, sângele devine saturat cu energia ionilor negativi, care acţionează asemenea unui antioxidant puternic, eliminând radicalii liberi şi neutralizând toxinele din fluxul sangvin, ţesuturi şi celule. Efectul de detoxifiere este rapid şi ajunge şi la cele mai profunde ţesuturi. 

Această formă de hidroterapie funcţionează atât la nivel fizic, cât şi la nivel energetic şi poate fi utilizată drept auxiliar eficient în orice program de detoxifiere. Într-adevăr, "a sta liniştit, fără a face nimic" lângă o cascadă este o străveche modalitate taoistă de practicare a meditaţiei, astfel că puteţi îmbina meditaţia cu hidroterapia, potenţându-le beneficiile.


CURA DE SLĂBIRE CU APĂ

Apa se fierbe de cu seară,iar dimineaţa se consumă pe stomacul gol astfel:
  • în prima zi - o cană
  • a doua zi - două căni
  • a treia zi - trei căni
  • ... se continuă în acest mod până ajungeţi la a bea 3 litri de apă pe stomacul gol. Presupunem că o cană are 250 ml. Evident, nu se bea toată odată, ci pe parcursul a una - două ore sau chiar patru, după care se mănâncă.
Regim alimentar, practic, nu există. Mâncaţi tot ce vă doreşte inima în cantităţi normale. La început este un pic greu să vă obişnuiţi să beţi apă distilată (fiartă şi răcită), dar în curând o să vă fie la îndemână. Odată cu ingurgitarea apei, obţineţi şi o puternică detoxifiere, o purificare a organismului, motiv pentru care, atunci când ajungeţi la ziua a cincea - a şasea, s-ar putea să aveţi ameţeli şi stări de rău. Ele sunt normale şi pasagere. Treceţi fără griji mai departe. În momentul în care aţi ajuns la cei trei litri, adică 12 căni, faceţi pauză o zi şi continuaţi descrescător - în următoarea zi veţi bea 11 căni şi tot aşa, până ajungeţi iar la una. 

Cu această metodă se slăbeşte imens şi fără urme - adică vergeturi, riduri, etc. Totuşi, e bine ca după terminarea curei să luaţi un complex de minerale și vitamine.

Dacă aveţi retenţie de apă în organism, hipertensiune, afecţiuni renale cronice sau de altă natură aflate sub tratament, consultaţi doctorul înainte de a face cura cu apă sau orice altă cură de acest fel!                                          S E R E N A

Pe acest blog mai puteţi citi, legat de aceeaşi temă:

APA CU SHUNGIT

DESPRE APA DE BAUT

BĂILE ȘI SPĂLAREA CU APĂ ÎN SCOP TERAPEUTIC
© Copyright 2015 Max's concept

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu