Selectati limba dorita

FONOTERAPIA ŞI MELOTERAPIA


Fonoterapia si meloterapia

Este o vorbă din bătrâni: muzica îndulceşte moravurile. Orfeu, cântăreţul care fermeca fiarele sălbatice, reuşise să farmece chiar şi moartea până la un punct.

În ultimii ani, meloterapia a evoluat şi spre a deveni o tehnică de relaxare disponibilă tuturor. Folosim adesea calităţile particulare ale muzicii fără a teoretiza acest lucru. Spre exemplu copiii, în general, cântă ca să-şi alunge frica în întuneric. Când intrăm într-un supermarket, muzica difuzată are scopul de a instaura un climat de încredere propriu cumpăratului.
De asemenea, putem aminti si rave-urile, sau muzica binară, difuzată neîntrerupt ore întregi, pentru a le imprima participanţilor un fel de transă înrudită cu cea proprie celor mai arhaice ceremonii. Lucrurile stau identic şi la muzica techno, care mizează în special pe ritm, acţionând astfel la nivel corporal. Atunci spiritul sfârşeşte prin a se desprinde, în favoarea unui dans perfect sincronizat cu muzica.
Fiecare dintre noi şi-a pus câte un disc sau CD cu muzica preferată, ca să se destindă. Nimic nu vă împiedică să continuaţi să căutaţi şi să ascultaţi muzică în acord cu personalitatea voastră, cu ajutorul căreia să atingeţi o stare de bine şi o destindere maximă.
Veţi face încă un pas în această direcţie, asociind unele sunete cu imagini liniştitoare. De exemplu, ataşaţi sunetul  cristalin al unei harpe cu stropii de apă ai unei cascade irizaţi de soare. Puteţi să vă delectaţi cu o simfonie de Mozart, asociind-o cu rafinata arhitectură barocă. Puteţi asculta un Bach, care vă va ridica nivelul de inteligenţă, după cum s-a demonstrat ştiinţific. Vă revine sarcina de a descoperi ce anume se acordă cel mai bine cu personalitatea voastră, având în vedere că acum aveţi nenumărate căi de a găsi muzică diversă peste tot, inclusiv pe siturile de profil.

Fonoterapia constă în oscilaţii sonore de joasă frecvenţă ce pot influenţa psihicul nostru, unele putând determina chiar vindecarea unor boli. 


Oamenii de știință și specialiștii din R.S.S. Gruzină au aplicat în practică această nouă  metodă de tratare a plantelor, constatând că oscilațiile sonore de joasă frecvență intensifică activitatea biologică naturală a plantelor în lupta cu diverse boli.

În 1966, profesorul Hans Luftermier a efectuat cercetări ştiinţifice cu privire la efectele muzicii asupra psihicului uman. El a ajuns la concluzia că muzica este integrată în structura noastră biologică, componentele genetice fiind în fapt codificate prin muzică, făcându-ne ceea ce suntem. 

Nu numai că muzica are un efect profund asupra creierului, dar are şi un efect semnificativ de spălare sau curăţare a bioluminescenţei, a aurei, făcând-o mai stabilă şi mai bine conturată, mai adunată şi aşezată proporţional pe straturi de culori.

Pentru mulţi oameni, muzica poate fi eficace şi terapeutică, la fel ca procesul de meditaţie. Muzica poate produce unde cerebrale, similare celor de relaxare profundă în prima etapă de somn şi încurajează procesul de calm şi de seninătate. Anumite piese muzicale au un efect extrem de calmant asupra creierului şi a sistemului nervos central; în acelaşi timp, muzica absoarbe atenţia noastră, distrage gândurile de la griji şi nelinişti.
Muzica trimite în mod constant creierului stimuli mentali, încurajând receptorii senzoriali să se închidă pentru o vreme, permiţând în acest timp corpului nostru să se relaxeze şi să facă mintea să se liniştească.

De obicei, muzica provoacă ieşirea la suprafaţă a unor amintiri plăcute. Desigur, genurile muzicale sunt diferite, unele chiar iritante. Unele bucăţi muzicale, mai senine, au efectul de a calma şi a linişti mintea, de a încuraja somnul. Muzica corectă e cea care linişteşte şi calmează, dar în unele împrejurări simţim şi nevoia unei muzici ritmate, antrenante. De fapt muzica produce efecte pe termen lung asupra aurei şi corpului subtil al organismului. 

Unele studii au arătat că muzica poate vindeca un sistem energetic spart sau fragmentat şi chiar poate încuraja un flux consistent de vitalitate şi de culoare în aspectul general al aurei. Cercetările moderne în psihologia umană au dovedit, dincolo de orice îndoială, că stresul şi gândirea greşită pot afecta sănătatea la fel de mult ca o dietă săracă. Nu numai că meditaţia produce schimbări biologice pozitive, dar este ştiut că ameliorează modul în care mintea procesează gândurile şi sentimentele, îmbunătăţind astfel starea de sănătate. 

Muzica poate fi antrenantă sau odihnitoare, se poate adresa trupului, prin ritm, sau spiritului, prin melodie. Datorită acestei multitudini de efecte, terapeuţii s-au servit de ea pentru a-şi îngriji sau linişti pacienţii. 

Meloterapia contemporană este în primul rând o tehnică de psihoterapie cu durată scurtă (aproximativ 6 luni), întemeiată pe studiul relaţiei dintre bolnav şi sunet. Principalul ei interes este acela de a putea acţiona asupra bolnavilor cu handicapuri intelectuale foarte grave, sau foarte izolaţi pe planul comunicării. Practic, spre deosebire de alte psihoterapii, muzica nu are nevoie de ajutorul cuvintelor.

Pentru acestea şi multe alte motive, integraţi muzica în programul de autovindecare. Dar nu vă forţaţi să ascultaţi o muzică care nu vă place, ea trebuie să vă creeze întotdeauna o stare de bine. S-a demonstrat că oamenii care nu au mai putut procesa şi nici suporta niciun fel de muzică, nu au mai avut mult timp de trăit, sufereau de boli psihice sau de stres cronic dus la extrem.
Procesul psihologic de a asculta muzică este un mod ideal de a elimina pălăvrăgeala mentală şi, în sine, este o procedură recreativă, care poate fi considerată ea însăşi un proces de meditaţie.
De fapt, tot ceea ce absoarbe atenţia şi transportă conştiinţa în alte locuri, poate fi definit ca un proces de meditaţie.

Pe lângă toate aceste beneficii ale muzicii, ea produce un efect holistic incredibil în corp, minte şi spirit.

Pe această temă mai puteţi citi şi:
MUZICA ESTE MEDICAMENT SAU OTRAVĂ

Aveţi mai jos câteva exemple de reprogramare prin fonoterapie, dar pe internet puteţi găsi multe altele, atât din categoria fonoterapie, cât şi meloterapie, în funcţie de scopul propus.  

 

De la alţi utilizatori, am adunat pentru voi:

LISTA FILMELOR DOCUMENTARE DE LA A LA Z
PE CATEGORII DE FILME
Lista cuprinde 507 filme documentare online subtitrate, care pot fi descarcate gratuit pe calculator. Filmele sunt publicate pe FilmeDocumentare.com si au fost ordonate de categorii de interes ce acopera mari domenii ale cunoasterii.

  Istorie

 1. Ultima redută
 2. Goţii sălbatici
 3. Megastructuri antice – Angkor Wat
 4. Bătălia de la Monte Cassino
 5. Povestea cartofului
 6. Mata Hari, dansatoarea-spion
 7. Hiroshima: a doua zi
 8. Oamenii carvernelor
 9. Rasputin – diavolul încarnat
 10. În căutarea destinului – Orientul Mijlociu
 11. Cavalerii de Malta
 12. Ginghis Han – povestea unui cuceritor
 13. Armata pierdută a lui Napoleon
 14. Tunurile uriaşe ale lui Hitler
 15. KGB și războiul clandestin împotriva României
 16. Jack Spintecătorul
 17. Utopia trăită – Revoluţia spaniolă
 18. Dictatura lui Ion Antonescu
 19. Cum să furi o identitate: românii din Timoc
 20. Masacrul de pe Plaja Omaha
 21. Atena – adevărul despre democraţie
 22. Arma secretă a Japoniei
 23. Dictatura regelui Carol al II-lea
 24. A fost odată în Transilvania
 25. Dezastrul de la Cernobîl
 26. Masacrul din Piaţa Tienanmen
 27. Golgota Basarabiei
 28. STASI: Poporul sub control
 29. Castelul Peleş, reşedinţa de vară a regilor României
 30. Ascensiunea şi sfârşitul sângeros al Romanovilor
 31. Spărgătorii de coduri
 32. Biblia secretă – Cavalerii Templieri
 33. 42 de planuri de asasinare a lui Hitler
 34. Scandaluri în Egiptul Antic
 35. Teleenciclopedia – Istoria Indiei
 36. Indestructibilul Titanic
 37. 1929 – Marele Crah
 38. Naziștii și misterul gemenilor lui Mengele
 39. Blindatele de pe Dunăre
 40. Napoleon al III-lea și Tânăra Românie
 41. Genocidul sufletelor – Experimentul Pitești
 42. Cele șapte minuni ale Egiptului Antic
 43. Cine l-a ucis pe Rasputin?
 44. Basarabia – Prăbușirea unei lumi
 45. Independența României
 46. Nefertiti, regina Egiptului
 47. Moștenirea dacilor, pe apa sâmbetei
 48. România în anii Marelui Război (15 episoade)
 49. Memorialul durerii (integral, 35 de episoade)
 50. Cei mai diabolici oameni din istorie – Stalin
 51. Momente de răscruce ale istoriei (7 episoade)
 52. Răscoala lui Horea, Cloșca și Crișan
 53. Roma antică – Mărirea și decăderea unui imperiu (6 părți)
 54. Astrospionii
 55. Auschwitz – Naziștii și soluția finală (serial BBC)
 56. Cei mai diabolici oameni din istorie – Vlad Țepeș
 57. Egiptul magic (8 episoade)
 58. Megastructuri antice – Alhambra
 59. Hiroshima
 60. Bătălia de la Cernobâl
 61. Megastructuri antice – Petra
 62. Megastructuri antice – Colosseumul
 63. Megastructuri antice – Hagia Sofia
 64. Știința secretă a Islamului
 65. Megastructuri antice – Machu Picchu
 66. Antonescu și România între ’40 și ’44
 67. Ceaușescu – Ascensiunea și decăderea lui
 68. Secretele Marelui Zid Chinezesc
 69. Eminescu și culisele unui asasinat politic
 70. Bizanțul – Imperiul pierdut
 71. Secretele Orașului Interzis
 72. Ordin de luptă împotriva uitării
 73. Aurul lui Hitler
 74. Execuția Ceaușeștilor
 75. Cold Waves – Război pe calea undelor
 76. Ce știau anticii – Egiptenii
 77. Marele jaf comunist
 78. Execuția mareșalului Ion Antonescu (+ scene din proces)
 79. Mineriada din 13-15 iunie 1990
 80. Țara Moților – O istorie nescrisă
 81. Transilvania – Istorie, legendă și mister
 82. Vasile Mămăligă – moldoveanul ajuns erou național în Indonezia
 83. România și dictaturile ei – Mișcarea Legionară
 84. Arme, viruși și oțel
 85. În căutarea civilizației dispărute: Oglinda cerurilor
 86. Povestea sovietelor

                                     Mediu

 1. Un om, o vacă, o planetă
 2. Parcul naţional Munţii Măcinului
 3. Plus2Celsius
 4. Cum a supravieţuit Cuba crizei petrolului
 5. Japonia în dezastru. Tsunami-ul de la Fukushima
 6. Trezirea la realitate – Criza petrolului
 7. Caii sălbatici din Delta Dunării
 8. Salina Turda – 13,5 milioane de ani de istorie
 9. Cutremurul din 1977. Bucureştiul sub dărâmături
 10. Şase grade fatale
 11. Tsunami: când valul a lovit
 12. Planeta miraculoasă (II): Pământul înghețat
 13. Planeta miraculoasă (I): Trecutul violent
 14. Ada Kaleh – Insula dinamitată de Ceaușescu
 15. Al Gore – Un adevăr incomod
 16. Încălzirea globală
 17. Tehnici de supraviețuire – Republica Dominicană
 18. Bâstroe – Un canal, mai multe granițe
 19. Tehnici de supraviețuire – Transilvania
 20. Întunecarea globală
 21. A 11-a oră
 22. Acasă
 23. Pământul în 2100

  Religie & Spiritualitate

 1. Necazuri în paradisul Amish
 2. Cercul perfect: De la Dumnezeu la ştiinţă şi înapoi
 3. Părintele Arsenie Boca
 4. Legea rezonanţei sau cum sa ne facem viaţa mai bună
 5. Reîncarnarea unui maestru tibetan
 6. Gaura albă în timp
 7. Cultul diavolului
 8. Amazon
 9. Există raiul cu adevărat?
 10. Misterele Cabalei
 11. Tabu – Vindecări extreme
 12. DMT – Molecula spiritului
 13. “Fabrica” de bani – Biserica Ortodoxă Română
 14. Mai presus de mine
 15. Dedublarea astrală – desprinderea sufletului de trup
 16. Efectul placebo în spiritualitate
 17. Biserici și mănăstiri celebre din România
 18. Alte lumi – Călătorie în inima șamanismului
 19. Exorcismul – Cazuri reale
 20. Biblia secretă – Rivalii lui Isus
 21. Cartea tibetană a morților
 22. Giulgiul din Torino – Țesătura timpului
 23. Conflictul cosmic – Originea Răului
 24. Eu și Biserica Scientologică
 25. Secretul de dincolo de materie
 26. Chakrele iluminate
 27. Rădăcina tuturor relelor
 28. În iad și înapoi: studii despre moartea clinică
 29. Moartea la români
 30. Codul lui Moise
 31. Dumnezeul absent
 32. Cum ar arăta o lume ideală?
 33. Secretul
 34. Yoghinii din Tibet
 35. Cine a scris Biblia?
 36. Trezirea la punctul zero
 37. Eliberarea din carapace: călătoriile astrale
 38.  Gandhi si diverse
 39. Falsa plecare-cercetare asupra experientelor din apropierea mortii-2010/ 

                               Conspiratii

 1. Desecretizarea fenomenului OZN
 2. Criminali de război în slujba CIA
 3. Conspiraţia universitară
 4. Reducerea intenționată a populației – Eugenia globală
 5. Cine l-a ucis pe Martin Luther King?
 6. Dosarele conspiraţiei – Asasinarea lui JFK
 7. Noua religie a noii ordini mondiale
 8. Dezvăluiri despre Opus Dei
 9. Războiul parapsihologic – dezvăluiri uimitoare
 10. Piramida deşeurilor – Conspiraţia uzurii morale planificate
 11. Wikileaks – Dosarele secrete ale războiului din Irak
 12. Zeitgeist III: Moving Forward
 13. Escrocheria secolului – apa îmbuteliată
 14. Incidentul Roswell
 15. Şah mat: Strategia unei revoluţii
 16. Cazul Coca-Cola: tortură, intimidare şi crimă
 17. Puterea coşmarurilor: ascensiunea politicii fricii
 18. Secretele inconștientului: mesajele subliminale
 19. 7 iulie 2005: Atac asupra Londrei
 20. Societățile secrete și religia
 21. Autopsia unui extraterestru
 22. OZN – Dosarele Fastwalkers
 23. Bani pe datorie – Conspirația bancherilor
 24. Illuminati – conspirație pură, fără teorie
 25. Ne prăbușim împreună
 26. Arhitecții controlului
 27. Conspirația de la Pearl Harbor
 28. Colapsul
 29. Cum a început secretomania OZN
 30. Conspirația tutunului
 31. Farfuriile zburătoare există
 32. Conspirația Bin Laden – Mort sau viu
 33. Inamici inventați
 34. Cine a omorât mașina electrică?
 35. David Icke – A avut el dreptate?
 36. Joc final
 37. Big Brother – Dictatura electronică
 38. Teoria conspirației – Masoneria în România
 39. În interiorul Francmasoneriei
 40. Cine ne controlează – Interviu cu Aaron Russo
 41. 911 – La locul faptei
 42. Decepția Obama
 43. Mărturiile unui francmason de grad 33
 44. Controlul total prin cipurile electronice
 45. Kymatica
 46. Agenda ascunsă
 47. Căderea Republicii – Președinția lui Barack Obama
 48. Blestemul satanic al comunismului
 49. Illuminati: Conspirația Antichrist
 50. Loose Change
 51. Spațiul secret
 52. Revelațiile unei preotese
 53. Un lucru ciudat s-a petrecut în drum spre Lună

                                            Natura

 1. Misterul Insulei Paştelui
 2. Marile migraţii ale animalelor
 3. Planeta Pământ – Mările continentale
 4. Wild Carpathia
 5. Feline africane
 6. Cursa îngheţată: cu bicicleta la -50 de grade
 7. Everest
 8. Poveste de la Polul Nord
 9. Puii dinozaurilor
 10. Natura ciudată – Metode stranii de hrănire
 11. Viața privată a unei pisici
 12. Planeta Pământ – Pădurile
 13. Haos din cenușă – Vulcanul din Islanda
 14. Misterul Nilului
 15. Planeta Pământ – Apa dulce
 16. Misterele Jurasicului
 17. Supranatural – Puterile neștiute ale animalelor (Serial BBC)
 18. Planeta Pământ – Munții
 19. Planeta Pământ – Deșerturile
 20. Planeta Pământ – În adâncurile oceanelor
 21. Planeta Pământ – Jungla
 22. Marșul pinguinilor
 23. Planeta Pământ – Peșterile
 24. Film documentar BBC – Tigrii
 25. Apa – misterul cel mare
 26. Baraka

                           Mistere

  1. Codul Voynich
  2. Destinul misterios al lui Michael Rockefeller
  3. Au coborât extratereştrii pe Pământ?
  4. Vampirii, adevăr sau fantezie?
  5. O enigmă greu de dezlegat – Triunghiul Bermudelor
  6. Biblia Diavolului
  7. 2012 – Profeţiile maya
  8. România secretă – fenomenele paranormale din pădurea Baciu
  9. Profeţiile maya şi cercurile din lanuri
  10. Descifrarea codului DaVinci
  11. Oameni arși de vii – Combustia spontană
  12. Legenda Atlantidei
  13. Arca lui Noe – A avut loc potopul cu adevărat ?
  14. Puterea credinței
  15. Dosarele paranormale secrete ale KGB
  16. Masoneria
  17. Misterul Maya
  18. Secretele morților – Asasinul cu umbrelă
  19. Contactul cu extratereștrii a început
  20. A doua venire a științei
  21. Fenomene paranormale – Fantome nervoase
  22. Anchetă asupra lumii invizibile
  23. Atlantida
  24. Triunghiul Bermudelor
  25. 2012: Știință sau superstiție
  26. Astronauți străvechi
  27. Teoria conspirației – OZN deasupra României
  28. Jocurile minții
  29. Secretele marelui zid chinezesc.

                                       Arta & Artisti  
   1. O viaţă dedicată filmului – Stanley Kubrick
   2. Giacomo Puccini  
   3. Picasso 
   4. Elvis în turneu 
   5. În căutarea lui Beethoven  
   6. Viața secretă a lui Mozart  
   7. Cinemaguerilla
   8. Noul val al cinematografiei românești
   9. Originile hip-hop-ului din România
   10. Povestea nespusă a lui Freddie Mercury
   11. Destinul lui George Enescu  
   12. Maria Tănase – Povestea cenzurată 
   13. Te salut, generație în blugi!  
   14. Cenaclul Flacăra  
   15. Istoria trupei Phoenix 
   16. Constantin Brâncuși – Viața și opera
   17. Povestea necenzurată a lui Michael Jackson  
   18. Michael Jackson – Asta e!  
   19. Cele zece condiţii ale iubirii 
   20. Yitzhak Rabin – de la soldat la pacificator 
   21. Slobodan Milosevic 
   22. Întoarcerea Regelui 
   23. MihaiTupac:Renaşterea 
   24. Marele trişor 
   25. Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu 
   26. Eva Braun, amanta lui Hitler 
   27. Nae Ionescu – Profesorul şi discipolii 
   28. Jules Verne. O călătorie incredibilă 
   29. Tesla, maestrul fulgerelor 
   30. Bill Gates – Povestea celui mai bogat om din lume 
   31. Două țări înjunghiate în inimă 
   32. Maradona 
   33. Confucius  
   34. Bruce Lee – Legenda  
   35. Viața lui Nicolae Dobrin  
   36. Viața lui Hitler  
   37. Viața lui Sergiu Nicolaescu 
   38. Viața lui Constantin Noica  
   39. Nicolae Steinhardt – Arheologia regăsirii
   40. Noaptea pătimirilor – Valeriu Gafencu
   41. Primul film documentar despre Eminescu (din 1914)  
   42. Viața lui Buddha Tyson
   43. Pozitia copilului 
                       Societate  
   1. Buck  
   2. Cum ne mint experţii  
   3. O viaţă de român în Spania  
   4. Calea spre autodistrugere  
   5. Macauba 
   6. Mâncare mortală  
   7. Moartea neagră 
   8. Copiii români vânduți pentru sex  
   9. Pământul primordial 
   10. Palmele  
   11. George Bush: Interviul despre 11 septembrie  
   12. Omul nou: URSS şi experimentele secrete
   13. Turist în Spania  
   14. Frumuseţea în antichitate – Roma
   15. Înjurătura la români – În căutarea lu’ Malone Muistu’  
   16. Turist în Londra 
   17. Ultima oră: Primul avion care a lovit World Trade Center 
   18. Tabu – Mâncăruri dezgustătoare  
   19. Turcia, creuzetul culturilor 
   20. Povestea morții lui Pat Tillman  
   21. Parkour – sportul oamenilor-felină 
   22. Praga, oraşul de aur  
   23. Sclavia modernă 
   24. Tabu – Corpul perfect  
   25. Wartorn 1861-2010: Eroi cu vieţi distruse
   26. Faţa întunecată a ciocolatei  
   27. Etnobotanicele – Magazinele morții 
   28. Părul perfect  
   29. Teleenciclopedia – Despre kimono
   30. Apocalipsa după şoferi 
   31. Soldat în Legiunea Străină  
   32. Execuții (acest documentar șochează)  
   33. 11 septembrie – Cel care s-a aruncat de pe WTC 
   34. Iarna demografică – declinul familiei
   35. Secolul sinelui – Freud, PR-ul și controlul minții  
   36. A fost odată familia creștină  
   37. Cighid – Lagărul de exterminare a copiilor din România  
   38. Sindicatul – Industria marijuanei  
   39. Ucigași în serie – Adevărații Hannibal Lecter  
   40. Regele cocainei – Pe urmele lui Pablo Escobar  
   41. Copiii țigani – hoți și cerșetori în Europa
   42. Caută-mă pe Google  
   43. Nunți, muzici și casete video  
   44. Copiii subteranelor – Aurolacii din București  
   45. Coca-Cola versus Pepsi – Duelul giganților
   46. Kapitalism – Rețeta noastră secretă (trailer nou)  
   47. Kapitalism – Rețeta noastră secretă
   48. Sirenele – Satanismul în muzica rock
   49. Povestea lucrurilor  
   50. Viața în Delta Dunării  
   51. Născuți la comandă – “Decrețeii”
   52. Capcana – Revoltele anti-Voronin din 2009 
   53. MISA şi Gregorian Bivolaru în căutarea Adevărului 
   54. Imaginea de ansamblu 
   55. Națiunea suspectă  
   56. Copiii lui Ceaușescu  
   57. Lumină pe M.I.S.A. – Abuzurile împotriva yoghinilor 
   58. Fantoma din Belgrad  
   59. Orwell se răsucește în mormânt
                                Politica  
   1. Capitalismul – O poveste de dragoste                               
   2. Sistemul american – Jocul intereselor
   3. Eisenhower, comandantul suprem
   4. Economia fericirii China vs SUA – Două imperii în război  
   5. PsyWar, războiul psihologic 
   6. Kosovo, o regiune furată (documentar interzis)  
   7. Capcana: Revolta anticomunistă din Republica Moldova  
   8. Air Force One – avionul celui mai puternic om de pe Planetă  
   9. Enron – “Băieții deștepți” din sistemul energetic american  
   10. 10 trilioane, deocamdată… 
   11. Nixon și scandalul Watergate  
   12. Cum se vinde războiul  
   13. Imaginile care au păcălit lumea – Înșelătoria lagărelor de concentrare  
   14. De ce luptăm? 
   15. Colapsul economic al Argentinei  
   16. America: de la libertate la fascism  
   17. Avem încredere în dobândă  
   18. Cum se comite un asasinat economic  
   19. Ca la Moldova Surplus – Terorizați să fim consumatori 
   20. Corporația                                                        Cultura  
   1. Tibet  
   2. Mănăstirea Suceviţa 
   3. În căutarea lui Richard 
   4. Nichita Stănescu – Interviu integral cu Poetul-Soldat 
   5. Minunile României – Mănăstirea Humor
   6. Apocalipsa după Emil Cioran                                           
            Stiinta                   
   1. Hackerii, bandiţi şi îngeri  
   2. Un miracol pe orbită – Telescopul Hubble
   3. Pământul fără Lună  
   4. Realitatea e doar o iluzie  
   5. Universul  
   6. Vânătorii de viruşi  
   7. Brevet pentru un porc – Marea afacere genetică  
   8. Moartea din adâncuri – Submarinele nucleare  
   9. Misterele planetei Marte 
   10. Gloanţele viitorului  
   11. Elementul secret al Universului – Fractalii
   12. Fuziunea la rece: focul din apă  
   13. Maşini de război: Tancul 
   14. Maşini de război: mitraliera  
   15. Cele mai ciudate planete  
   16. Miracolul din celulă – Dovada biochimică a creației  
   17. Download – Adevărata poveste a Internetului  
   18. Știința imposibilului – În fața apocalipsei
   19. Teleenciclopedia – Timpul  
   20. Telepatia  
   21. Băiatul cu un creier incredibil  
   22. Călătoria supremă – Limita universului
   23. Călătorie în anul 10.000 înaintea erei noastre 
   24. Creierul – Totul e în mintea noastră  
   25. Prin univers cu Stephen Hawking  
   26. Omul de Neanderthal 
   27. Megastructuri – Podul Millau 
   28. Cum să trăiești 101 ani  
   29. Moartea invizibilă – Războiul electromagnetic 
   30. Sigmund Freud – Interpretarea viselor  
   31. Om, versiunea 2.0  
   32. ADN – Molecula vieții (serial 5 părți)  
   33. Cum gândește Google  
   34. Călătoria cosmică  
   35. Curgerea timpului – Dumnezeu, Einstein și fizica cuantică  
   36. Călătorie la marginea universului 
   37. LSD – Granițele minții 
   38. În pântec 
   39. Spărgătorii de mituri (12 episoade)  
   40. Corpul uman – Povestea vieții (7 episoade) 
   41. Curgerea timpului  
   42. Secretele dispărute ale lui Nikola Tesla
   43. Universul elegant  
   44. Descifrând misterul vieții  
   45. Ce naiba știm cu adevărat? 
   Super colectie de documentare BBC, free!
   COLECTIE ... .
   1.        Ultima redută 
   2.        Goţii sălbatici 
   5.        Povestea cartofului 
   7.        Hiroshima: a doua zi 
   8.        Oamenii carvernelor 
   11.       Cavalerii de Malta 
   16.        Jack Spintecătorul 
   18.        Dictatura lui Ion Antonescu 
   20.        Masacrul de pe Plaja Omaha 
   22.        Arma secretă a Japoniei 
   25.        Dezastrul de la Cernobîl 
   26.        Masacrul din rTienanmen 
   27.        Golgota Basarabiei 
   28.        STASI: Poporul sub control 
   31.        Spărgătorii de coduri 
   36.        Indestructibilul Titanic 
   37.        1929 – Marele Crah 
   39.        Blindatele de pe Dunăre 
   43.        Cine l-a ucis pe Rasputin? 
   45.        Independența României 
   46.        Nefertiti, regina Egiptului 
   54.        Astrospionii 
   57.        Egiptul magic (8 episoade) 
   59.        Hiroshima 
   60.        Bătălia de la Cernobâl 
   73.        Aurul lui Hitler 
   74.        Execuția Ceaușeștilor 
   77.        Marele jaf comunist 
   84.        Arme, viruși și oțel 
   86.        Povestea sovietelor
     
   Mediu
      
   Religie & Spiritualitate
   3.        Părintele Arsenie Boca 
   6.        Gaura albă în timp 
   7.        Cultul diavolului 
   8.        Amazon 
   10.      Misterele Cabalei 
   14.        Mai presus de mine 
   25.        Chakrele iluminate 
   26.        Rădăcina tuturor relelor 
   28.        Moartea la români 
   29.        Codul lui Moise 
   30.        Dumnezeul absent
   31.        Cum ar arăta o lume ideală?
   32.        Secretul
   33.        Yoghinii din Tibet
   34.        Cine a scris Biblia?
   35.        Trezirea la punctul zero
   36.        Eliberarea din carapace: călătoriile astrale  


   Conspiratii
   1.        Desecretizarea fenomenului OZN
   2.        Criminali de război în slujba CIA
   3.        Conspiraţia universitară
   4.        Reducerea intenționată a populației – Eugenia globală
   5.        Cine l-a ucis pe Martin Luther King?
   6.        Asasinarea lui JFK
   7.        Noua religie a noii ordini mondiale
   8.        Dezvăluiri despre Opus Dei
   9.        Războiul parapsihologic – dezvăluiri uimitoare
   10.        Piramida deşeurilor – Conspiraţia uzurii morale planificate
   11.        Wikileaks – Dosarele secrete ale războiului din Irak
   12.        Zeitgeist III: Moving Forward
   13.        Escrocheria secolului – apa îmbuteliată
   14.        Incidentul Roswell
   15.        Şah mat: Strategia unei revoluţii
   16.        Cazul Coca-Cola: tortură, intimidare şi crimă
   17.        Puterea coşmarurilor: ascensiunea politicii fricii
   18.         Secretele inconștientului: mesajele subliminale
   19.        7 iulie 2005: Atac asupra Londrei
   20.        Societățile secrete și religia
   21.        Autopsia unui extraterestru
   22.        OZN – Dosarele Fastwalkers
   23.        Bani pe datorie – Conspirația bancherilor
   24.        Illuminati – conspirație pură, fără teorie
   25.        Ne prăbușim împreună
   26.        Arhitecții controlului
   27.        Conspirația de la Pearl Harbor
   28.        Colapsul
   29.        Cum a început secretomania OZN
   30.        Conspirația tutunului
   31.        Farfuriile zburătoare există
   32.        Conspirația Bin Laden – Mort sau viu
   33.        Inamici inventați
   34.        Cine a omorât mașina electrică?
   35.        David Icke – A avut el dreptate?
   36.        Joc final
   37.        Big Brother – Dictatura electronică
   38.        Teoria conspirației – Masoneria în România
   39.        În interiorul Francmasoneriei
   40.        Cine ne controlează – Interviu cu Aaron Russo
   41.        911 – La locul faptei
   42.        Decepția Obama
   43.        Mărturiile unui francmason de grad 33
   44.        Controlul total prin cipurile electronice
   45.        Kymatica
   46.        Agenda ascunsă
   47.        Căderea Republicii – Președinția lui Barack Obama
   48.        Blestemul satanic al comunismului
   49.        Illuminati: Conspirația Antichrist
   50.        Loose Change
   51.        Spațiul secret
   52.        Revelațiile unei preotese
   53.        Un lucru ciudat s-a petrecut în drum spre Lună

     
   Natura


   Mistere
   1.        Codul Voynich
   2.        Destinul misterios al lui Michael Rockefeller
   3.        Au coborât extratereştrii pe Pământ?
   4.        Vampirii, adevăr sau fantezie?
   5.        O enigmă greu de dezlegat – Triunghiul Bermudelor
   6.        Biblia Diavolului
   7.        2012 – Profeţiile maya
   8.        România secretă – fenomenele paranormale din pădurea Baciu
   9.        Profeţiile maya şi cercurile din lanuri
   10.      Descifrarea codului DaVinci
   11.      Oameni arși de vii – Combustia spontană
   12.       Legenda Atlantidei
   13.       Arca lui Noe – A avut loc potopul cu adevărat ?
   14.        Puterea credinței
   15.        Dosarele paranormale secrete ale KGB
   16.        Masoneria
   17.        Misterul Maya
   18.        Secretele morților –  Asasinul cu umbrelă
   19.        Contactul cu extratereștrii a început
   20.        A doua venire a științei
   21.        Fenomene paranormale – Fantome nervoase
   22.        Anchetă asupra lumii invizibile
   23.        Atlantida
   24.        Triunghiul Bermudelor
   25.        2012: Știință sau superstiție
   26.        Astronauți străvechi
   27.        București, 13
   28.        Teoria conspirației – OZN deasupra României
   29.        Jocurile minții
   30.        Originile misterioase ale omului
   31.        Secretele Vaticanului
   32.        Pământul gol pe dinauntru
   33.        Secretele francmasonilor
   34.        Nostradamus: 2012
   35.        Proiectul Montauk – Cronicile călătoriilor în timp  


   Politica
      

   Cultura
      

   Stiinta
   1.        Hackerii, bandiţi şi îngeri
   2.        Un miracol pe orbită – Telescopul Hubble
   3.        Pământul fără Lună
   4.        Realitatea e doar o iluzie
   5.        Universul
   6.        Vânătorii de viruşi
   7.        Brevet pentru un porc – Marea afacere genetică
   8.        Moartea din adâncuri – Submarinele nucleare
   9.        Misterele planetei Marte
   10.        Gloanţele viitorului
   11.        Elementul secret al Universului – Fractalii
   12.        Fuziunea la rece: focul din apă
   13.        Maşini de război: Tancul
   14.        Maşini de război: mitraliera
   15.        Cele mai ciudate planete
   16.        Miracolul din celulă – Dovada biochimică a creației
   17.        Download – Adevărata poveste a Internetului
   18.        Știința imposibilului – În fața apocalipsei
   19.        Teleenciclopedia – Timpul
   20.        Telepatia
   21.        Băiatul cu un creier incredibil
   22.        Călătoria supremă – Limita universului
   23.        Călătorie în anul 10.000 înaintea erei noastre
   24.        Creierul – Totul e în mintea noastră
   25.        Prin univers cu Stephen Hawking
   26.        Omul de Neanderthal
   27.        Megastructuri – Podul Millau
   28.         Cum să trăiești 101 ani
   29.        Moartea invizibilă – Războiul electromagnetic
   30.        Sigmund Freud – Interpretarea viselor
   31.        Om, versiunea 2.0
   32.        ADN – Molecula vieții (serial 5 părți)
   33.        Cum gândește Google
   34.        Călătoria cosmică
   35.        Curgerea timpului – Dumnezeu, Einstein și fizica cuantică
   36.        Călătorie la marginea universului
   37.        LSD – Granițele minții
   38.        În pântec
   39.        Spărgătorii de mituri (12 episoade)
   40.        Corpul uman – Povestea vieții (7 episoade)
   41.        Curgerea timpului
   42.        Secretele dispărute ale lui Nikola Tesla
   43.        Universul elegant
   44.        Descifrând misterul vieții
   45.        Ce naiba știm cu adevărat?


   Societate
   1.        Buck
   2.        Cum ne mint experţii
   3.        O viaţă de român în Spania
   4.        Calea spre autodistrugere
   5.        Macauba
   6.        Mâncare mortală
   7.        Moartea neagră
   8.        Copiii români vânduți pentru sex
   9.        Pământul primordial
   10.      Palmele
   11.      George Bush: Interviul despre 11 septembrie
   12.       Omul nou: URSS şi experimentele secrete
   13.       Turist în Spania
   14.        Frumuseţea în antichitate – Roma
   15.        Înjurătura la români – În căutarea lu’ Malone Muistu’
   16.        Turist în Londra
   17.        Ultima oră: Primul avion care a lovit World Trade Center
   18.        Tabu – Mâncăruri dezgustătoare
   19.        Turcia, creuzetul culturilor
   20.        Povestea morții lui Pat Tillman
   21.        Parkour – sportul oamenilor-felină
   22.        Praga, oraşul de aur
   23.        Sclavia modernă
   24.        Tabu – Corpul perfect
   25.        Wartorn 1861-2010: Eroi cu vieţi distruse
   26.        Faţa întunecată a ciocolatei
   27.        Etnobotanicele – Magazinele morții
   28.        Părul perfect
   29.        Teleenciclopedia – Despre kimono
   30.        Apocalipsa după şoferi
   31.        Soldat în Legiunea Străină
   32.        Execuții (acest documentar șochează)
   33.        11 septembrie – Cel care s-a aruncat de pe WTC
   34.        Iarna demografică – declinul familiei
   35.        Secolul sinelui – Freud, PR-ul și controlul minții
   36.        A fost odată familia creștină
   37.        Cighid – Lagărul de exterminare a copiilor din România
   38.        Sindicatul – Industria marijuanei
   39.        Ucigași în serie – Adevărații Hannibal Lecter
   40.        Regele cocainei – Pe urmele lui Pablo Escobar
   41.        Copiii țigani – hoți și cerșetori în Europa
   42.        Caută-mă pe Google
   43.        Nunți, muzici și casete video
   44.        Copiii subteranelor – Aurolacii din București
   45.        Coca-Cola versus Pepsi – Duelul giganților
   46.        Kapitalism – Rețeta noastră secretă (trailer nou)
   47.        Kapitalism – Rețeta noastră secretă
   48.        Sirenele – Satanismul în muzica rock
   49.        Povestea lucrurilor
   50.        Viața în Delta Dunării
   51.        Născuți la comandă – “Decrețeii”
   52.        Capcana – Revoltele anti-Voronin din 2009
   53.        MISA şi Gregorian Bivolaru în căutarea Adevărului
   54.        Imaginea de ansamblu
   55.        Națiunea suspectă
   56.        Copiii lui Ceaușescu
   57.        Lumină pe M.I.S.A. – Abuzurile împotriva yoghinilor
   58.        Fantoma din Belgrad
   59.        Orwell se răsucește în mormânt
   60.        Capitalismul – O poveste de dragoste  


   Biografii
      

   Arta & Artisti
   Alte video-uri / site-uri ce merita vazute :

    Diving Bali

    Infinitul - calatoria suprema

    Serenity Yoga - lectii gratuite in limba engleza


    Un "zid" cu multa muzica (dati click pe interpretul dorit) PERETELE CU MUZICA PENTRU TOATE GUSTURILE PANORAME 


    doar apesi pe linkul care te intereseaza...    

    Aburii de ceapa vindeca guturaiul .         
    Afectiunile ale cailor biliare si plantele care le trateaza .         
    Afectiunile cailor biliare si infuzia de salvie .         
    Afectiunile gastro-intestinale si sucul de varza .         
    Afectiunile inflamatorii ale faringelui se trateaza cu miere si aloe .         
    Aluatul din faina de secara trateaza radiculita .         
    Amestecul de plante care trateaza diareea .         
    Amestecuri cu miere impotriva afectiunilor rinichilor si cailor urinare .         
    Amestecuri de plante care va scapa de gastrita .         
    Amestecuri de plante pentru calmarea durerilor menstruale .         
    Amestecurile de plante care trateaza anemia .         
    Anemia se trateaza cu sucuri de legume .         
    Artrita si varicele se trateaza cu miere si usturoi .         
    Astmul bronsic si florile de boz negru .         
    Bai cu cimbru in tulburarile metabolice .         
    Bai cu miere impotriva tulburarilor sistemului nervos .         
    Bai cu plante pentru durerile reumatice .         
    Bai cu scoarta de salcie pentru tratarea varicelor .         
    Berea ca medicament .         
    Bolile de piele se vindeca cu radacini de brusture .         
    Caderea parului si infuzia de catina .         
    Cafeaua - intre dependenta si profilaxia cancerului la intestin .         
    Calitatile terapeutice ale uleiului de ricin .         
    Ce afectiuni, cum se trateaza acestea cu miere si cum poate fi depistata mierea falsificata .         
    Ceapa previne aparitia ridurilor .         
    Cinci pasi pentru o viata mai fericita .         
    Cine sint medicii din paduri .         
    Comprese cu infuzie de coada-soricelului pentru inflamarile pielii .         
    Comprese cu spirt si piper pentru tratarea poliartritei .         
    Comprese cu varza si sfecla impotriva mastitei .         
    Comprese, cataplasme si unguente folosite in artroza .         
    Compresele .         
    Cristalul de cuart .         
    Cum am scapat de friguri .         
    Cum ne aparam impotriva insectelor, meduzelor si serpilor .         
    Cum sa ne folosim de miere ca sa fim sanatosi .         
    Cum sa scapam de tuse .         
    Cum sa scapati de durerea provocata de intepaturi .         
    Cum tratam arsurile, precum si diverse taieturi si rani .         
    Decoct de galbenele pentru a scapa de ameteli .         
    Decoct de merisor impotriva artritei .         
    Decoct de ovaz pentru afectiunile gastro-intestinale .         
    Decoct de valeriana impotriva hipertensiunii arteriale .         
    Decoct din radacini de zmeura impotriva astmului bronsic .         
    Decoct din seminte de in impotriva constipatiei .         
    Decoctul de usturoi - recomandat impotriva infectiilor .         
    Decoctul din frunze de merisor trateaza pietrele la rinichi .         
    Decoctul din frunze de varza imbunatateste vederea .         
    Diabetul zaharat se trateaza cu decoct de cicoare .         
    Din gradina cu sanatate - ce recomanda medicina populara in caz de alergie .         
    Din proprietatile cristalelor .         
    Dizenteria se trateaza cu suc de aloe .         
    Doi plasturi miraculosi pentru sanatatea dumneavoastra .         
    Dovleacul si castravetii nu sint recomandati celor care alapteaza .        
    Drojdia de bere si efectele ei terapeutice .         
    Durerile de dinti - masuri profilactice .         
    Durerile de stomac se calmeaza cu afine .         
    Eczemele se trateaza cu ulei de catina si macese .         
    Eczemele se vindeca cu ajutorul cartofului .         
    Exercitii fizice pentru combaterea inflamatiilor alergice ale mucoasei nazale .         
    Exercitii pentru imbunatatirea vederii .         
    Filozofia si practica risului .         
    Floarea-soarelui trateaza malaria .         
    Flori de musetel si miere pentru colita cronica .         
    Florile de luminarica au proprietati expectorante .         
    Florile de tei - un bun mijloc sudorific .         
    Florile si fructele de paducel va scapa de iritare nervoasa .         
    Florile si frunzele de anghinare - recomandate in ateroscleroza .         
    Folosirea propolisului in cazurile de prostata .         
    Formula fericirii familiale .         
    Forta tamaduitoare a sarii de bucatarie .         
    Fructele de paducel va scapa de nevroze .         
    Gargara cu infuzie de soc impotriva anghinei .         
    Gargara cu obligeana impotriva inflamarii mucoasei bucale si a gingiilor .         
    Gastrita cronica si infuzia din frunze de salata .         
    Germenii de griu mentin o sanatate de fier .         
    Germenii de griu trateaza problemele ochilor .         
    Gutui proaspete impotriva intoxicatiilor medicamentoase .         
    Hemoragiile pot fi oprite cu patlagina .         
    Hemoroizii se trateaza cu decoct de sunatoare .         
    Hrisca si iaurtul trateaza diabetul zaharat .         
    Iarba-mare - recomandata in cazul digestiei proaste .         
    Iarba-mare si florile de tei au proprietati expectorante .         
    Inainte de a te increde in altii, ai incredere in tine! .         
    Incontinenta nocturna a urinei si frunzele de merisor .         
    Infuzie de galbenele si iarba-mare pentru afectiunile hepatice .         
    Infuzie de macese pentru bolile de rinichi .         
    Infuzie de rozmarin salbatic impotriva varicelor .         
    Infuzie de salata verde impotriva hipertensiunii .         
    Infuzie de urzica impotriva eruptiilor cutanate .         
    Infuzie din muguri de mesteacan pentru afectiunile cailor urinare si ale rinichilor .         
    Inhalatii pentru bronsita acuta si cronica .         
    Laptele e o sursa de energie si de nutrimenti .         
    Leacuri populare impotriva arsurilor la stomac .         
    Leacuri populare in caz de otita .         
    Leacuri populare pentru incontinenta urinara .         
    Leacuri populare pentru tratarea diareii .         
    Leacuri si terapii naturale .         
    Leacuri si terapii pentru tratamentul unor afectiuni .         
    Levantica - recomandata impotriva astmului si bronsitei .         
    Macesul - indicat impotriva reumatismului si pietrelor la rinichi .         
    Masajul cu ajutorul ventuzelor .         
    Masajul talpilor prin metoda spinilor din branturi .         
    Masti cu faina de ovaz pentru tenul gras sau uscat .        
    Medicamente hormonale naturale .         
    Medicina populara si bolile de inima .         
    Metode populare pentru a scapa de viermii intestinali .         
    Miere si untura de porc impotriva insomniei .         
    Mierea - medicament universal .         
    Mierea - recomandata in gastrita cronica .         
    Mierea - un bun remediu pentru orice tip de ten .         
    Mirodenii care va fac bine .         
    Molustele - un medicament extrem de benefic, dar putin cunoscut .         
    Mugurii de pin - recomandati in astmul bronsic .         
    Mugurii de tuia si pietrele la rinichi .         
    Nalba mare va scapa de durerile de dinti .         
    Neurastenia se trateaza cu zmeura si miere .         
    Niste radacini subtiri, albicioase .         
    O viata sanatoasa inseamna bucuria de a trai .         
    Obezitatea se trateaza cu plante medicinale .         
    Oxid de zinc si glicerina pentru fracturi .         
    Paducelul - recomandat impotriva afectiunilor inimii .         
    Paducelul previne ateroscleroza .         
    Pentru a nu fi bolnavi, sa nu ne reprimam sentimentele .         
    Pietrele la rinichi se elimina cu suc de morcovi si castraveti .         
    Pisica - animalul meu preferat .         
    Plantele folosite in afectiuni ginecologice .         
    Plantele medicinale recomandate impotriva obezitatii .         
    Plantele recomandate in timpul sarcinii .         
    Polipii la stomac se trateaza cu frunze de rostopasca .         
    Produsele lactate si efectele lor asupra sanatatii noastre .         
    Proprietatile terapeutice ale gutuilor .         
    Protectia noastra, mediul si comportamentul .         
    Puterea tamaduitoare a mineralelor .         
    Radacinile de angelica imbunatatesc digestia .         
    Radacinile de tataneasca trateaza fracturile .         
    Remedii din plante si alimente comune .         
    Remedii naturale contra greturilor .         
    Remedii naturale contra insomniei .         
    Remedii naturale impotriva febrei .         
    Remedii naturale pentru artrita .         
    Remedii naturale pentru inlaturarea durerilor .         
    Remedii naturiste contra indigestiei .         
    Remedii naturiste pentru alcoolism .         
    Remedii naturiste pentru durerea de cap .         
    Remedii pentru astenia de primavara .         
    Remedii pentru combaterea transpiratiei .         
    Remedii populare impotriva racelii .         
    Remedii sigure in intoxicatii cu diverse produse .         
    Remedii traditionale, usor de preparat in casa .         
    Retete cu miere pentru bolile cailor respiratorii .         
    Retete de sanatate .         
    Retete diverse cu miere .         
    Retete pe baza de plante pentru tratarea laringitei .         
    Retete pentru intarirea si stimularea cresterii parului .         
    Retete populare impotriva alcoolismului .         
    Retete populare impotriva gripei .         
    Retete populare pentru tratarea gripei .         
    Reumatismul sau inflamarea tesutului conjunctiv .         
    Reumatismul se trateaza cu radacini de brusture .         
    Rozmarinul salbatic si aloele calmeaza durerile gastrice .         
    Sa meditam mergind .         
    Sarea inlocuieste alte remedii .         
    Scapati de alergii in mod natural .         
    Scapati de insomnie cu radacini de valeriana .         
    Scapati de viermii intestinali cu seminte de dovleac .         
    Schimbarea stilului de viata va amelioreaza sanatatea .         
    Seminte de marar si muguri de hamei pentru a scapa de insomnie .         
    Sfaturi pentru o inima sanatoasa .         
    Sfaturi practice naturiste .         
    Sfecla fiarta are proprietati diuretice .         
    Sfecla rosie in terapia cancerului .         
    Suc de sfecla si morcov pentru tratarea hipertensiunii .        
    Sucul de aloe cu miere si unt trateaza bronsita .         
    Sucul de aloe vindeca arsurile .         
    Sucul de aloe vindeca ranile cu puroi .       
    Sucul de ceapa cu miere calmeaza accesele de astm bronsic .         
    Sucul de lamiie si bicarbonatul de sodiu - recomandate in obezitate .         
    Sucul de podbal vindeca ranile cu puroi .         
    Sucul de ridiche neagra trateaza afectiunile ficatului .        
    Sucul de varza - indicat impotriva gastritei .         
    Sucuri de legume pentru vindecarea gastritei .         
    Sucurile de legume trateaza hipertensiunea arteriala .         
    Tataneasa trateaza afectiunile pulmonare .         
    Tecile de fasole trateaza diabetul si pancreatita cronica .         
    Tenul gras, transpiratia si decoctul de scoarta de stejar .        
    Tetraciclina - antibioticul descoperit in mumiile egiptene .         
    Tinctura de tataneasa impotriva tusei cronice .         
    Traista ciobanului - recomandata in bolile de ficat .         
    Tratamente naturiste impotriva gripei .         
    Tratarea diferitelor afectiuni cu ajutorul plantelor din gradina .         
    Tratarea gripei cu decoct de coacaze negre .         
    Troscotul si afectiunile rinichilor .         
    Tulburarile de metabolism se regleaza cu infuzie de roinita .         
    Uleiul de menta neutralizeaza aciditatea sucului gastric .         
    Urzica - indicata in cazul bolilor de rinichi .         
    Valeriana va scapa de durerile de cap .         
    Valeriana va scapa de migrena si insomnie .         

    Max's concept.

    © Copyright 2015 MAX'S CONCEPT


     © Copyright 2015 Max's concep

     Niciun comentariu:

     Trimiteți un comentariu